Flere fans og anmeldere kritiserede DC Films for at have for travlt med at komme til “Batman v Superman”. For mange ting skulle ske i den samme film. Nu forklarer Russell Crowe, at der skam var planlagt adskillige solofilm med Superman efter “Man of Steel”.

Se også: Zack Snyder tror på en mere solofilm med Superman

Crowe spillede Jor-El, Supermans biologiske far, i “Man of Steel”. Men det var altså oprindeligt ikke planen, at den film skulle blive den eneste solofilm:

”Jeg tror, at der var planlagt flere Superman-film. Men jeg mener, at de besluttede at springe over dem og gå direkte til idéen med Batman og Superman i samme film,” siger Crowe til Digital Spy.

Der er nu ikke planlagt flere solofilm med Superman, men derimod har Batman en ny solofilm på vej med Ben Affleck i hovedrollen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 cain 7 år siden

Så han ved det rent faktisk ikke men tror bare?
Gravatar

#2 Adagio 7 år siden

Kan godt være at planerne ikke er skubbet helt væk endnu og at der stadig vil komme flere solo film, men kan være at de er helt sløjfet. Jeg kan ikke mindes at have hørt om folk der har været vilde den der Superman film og Batman vs Superman filmen har fået meget blandede anmeldelser


Jeg må indrømme at jeg aldrig blev færdig med den film. Jeg nåede halvvejs før mine øjne faldt i og har siden da ikke haft nogen interesse i at se slutningen

Jeg troede først at den her Batman vs. Superman var en film med en ny Superman, hvilket gjorde at min interesse i at afslutte filmen var endnu lavere. Siden det ikke er tilfældet kan det dog godt være jeg lige vil se den igen, før jeg ser batman vs. Superman
Gravatar

#3 Driver 7 år siden

Adagio (2) skrev:
Jeg kan ikke mindes at have hørt om folk der har været vilde den der Superman film

Det har du så nu.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 Roxtaf 7 år siden

DC var så langt foran Marvel at de ikke kunne se dem, og SLET ikke så dem komme blæsende med 880 km/t.
Jeg synes DCs DCCU virker som et panisk greb efter at komme efter Marvel. Iiiiiike just et gennemført projekt. Nu må vi se om de kan rette op på den, men jeg tror de vil være bag efter de næste mange år.

Skriv ny kommentar: