Instruktør Ryan Coogler har delt, hvad planerne var for det oprindelige “Black Panther 2”-plot.

Marvel Studios og “Black Panther”-holdet oplevede noget af et tab, da franchisens stjerne Chadwick Boseman mistede livet den 3. september 2020. Det betød først og fremmest, at man mistede en god ven, kollega og et ikon. Men det betød også at planerne for den kommende fortsættelse skulle ændres drastisk.

Det resulterede i “Black Panther: Wakanda Forever”, en film der blev dedikeret til Bosemans minde og samtidig fortsatte superheltemytologien på utrolig smagfuld vis.

Du kan læse vores anmeldelse af “Black Panther: Wakanda Forever” lige her.

Dog var der også planer for, hvordan fortsættelsen skulle have set ud inden Bosemans utidige død, og i et nyt interview med The New York Times har Coogler og medforfatterJoe Robert Cole nu fortalt, hvordan den oprindelige fortælling ville have set ud.

Filmen ville ifølge Coogler have fulgt Bosemans T’Challa efter det, der i MCU kaldes ‘The Blip’ – der hvor halvdelen af jordens befolkning forsvandt som konsekvens af Thanos’ handlinger og kom tilbage fem år efter. Han beskriver filmen som endnu en far-søn-fortælling, hvor vi denne gang ville T’Challa som far.

“I manuskriptet var T’Challa en far, som havde dette tvungne fravær fra sin søns liv,” sagde Coogler. “Den første scene var en animeret sekvens. Man hører Nakia tale til Toussaint. Hun siger, ‘fortæl mig, hvad du ved om din far.’ Man indser, at han ikke ved, at hans far var Black Panther. Han har aldrig mødt ham, og Nakia er blevet gift med en haitisk fyr. Så klipper vi til virkeligheden, og det er natten, hvor alle kommer tilbage fra The Blip. Man ser T’Challa møde barnet for første gang.”

Herefter klipper filmen tre år ud i fremtiden, hvor Toussaint besøger sin far hen over sommeren.

“I anledning af hans otteårs fødselsdag laver de et ritual, hvor de tager ind i bushen og skal leve af landet. Men der sker noget, og T’Challa bliver nødt til at redde verden med sin søn ved sin side. Det var filmen.”

Namor ville stadigvæk have været en skurk – denne gang i en trevejskonflikt mellem Wakanda, Talokan og USA, hvorfor Julia Louis-Dreyfus’ karakter Valentina Allegra de Fontaine også ville have haft en større rolle.

I sidste ende blev det dog overhovedet ikke det projekt, vi fik, og selvom filmen oprindeligt i stor grad ville have fulgt Toussaints rolle, var han ikke at finde i “Wakanda Forever” før filmens mid-credits-scene. Og mon ikke han kommer til at spille en rolle i Marvels superhelteunivers i fremtiden?Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: