“Come on Barbie let’s go party.”

At jeg nogensinde skulle se frem til en live-action “Barbie”-film, ville ikke have været noget, jeg ville gætte på for bare et år siden.

Alligevel har produktionen på Warner Bros.’ kommende fortolkning af den populære dukke været utroligt spændende at følge med i. Og med Greta Gerwig (“Lady Bird”) som både instruktør og medforfatter, står vi forhåbentlig over for en film, som kan byde på meget mere end bare en overproportioneret reklame i spillefilmsformat, som man ellers har set det fra tidligere legetøjsfilm-franchises.

Gerwig har samlet et lovende cast, der blandt andre tæller Margot Robbie i hovedrollen som Barbie. I april fik vi det første billede af “The Suicide Squad”-skuespilleren som den titulære dukke, og nu har Warner Bros. frigivet et foto af hendes mandlige modstykke, Ken, der spilles af Ryan Gosling.

Du kan se billedet af Margot Robbie som Barbie lige her.

Det nye billede fortsætter den lyserøde stil, som vi så det tidligere, og Goslings pretty boy-look ser da også ud til at passe godt ind i den overdrevne plastic fantastic-verden, som Gerwig har skabt.

Billede

Sammen med Gosling og Robbie kan vi glæde os til at se Will Ferrell, Michael Cera, Simu Liu, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Kate McKinnon og mange flere.

Gerwig har skrevet filmen sammen med sin partner, “Marriage Story”-instruktør og -forfatter, Noah Baumbach.

“Barbie” får premiere den 20. juli næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: