Rygte: Hayden Christensen vender tilbage som Darth Vader

Han blev aldrig den store fanfavorit. Hayden Christensen var hovedrollen som Anakin Skywalker i “Star Wars: Episode II – Klonernes angreb” og “Star Wars: Episode III – Sith-fyrsternes hævn”, hvor han udviklede sig til at blive den Darth Vader, vi kender fra de originale film. Nu vender han måske tilbage.

Se også: Force Friday afslører nyt om central karakter i “Star Wars: Episode VII”

Det er den normalt pålidelige Star Wars-kilde fra Making Star Wars, der erfarer følgende:

”Et hold fra Storbritannien er snart på vej til USA for at begynde at træne Hayden Christensen til at medvirke i ‘Star Wars: Episode VIII’.”

Rygtet lyder vanvittigt og er endnu ikke bekræftet, men måske er der tale om en flashback-scene, der alligevel må være ganske omfattende, hvis Christensen ligefrem skal trænes op til den.

Making Star Wars mener derimod, at det er mere sandsynligt, at Darth Vader dukker op i spinoff-filmen “Rogue One: A Star Wars Story”, hvor handlingen netop foregår imellem episode III og IV, hvilket gør det mere enkelt at inkludere Darth Vader i historien.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#11 Mads47 8 år siden

Business Monkey (9) skrev:
Det lyder bare som om at Tarkin bliver en større rolle end blot en cameo ud fra hvordan omtalen af at genskabe ham som CGI var. I mine ører lyder det som et større projekt.


Det er også mine umildbaret tanke, men er bange for at en ren CGI karakter ville ikke være omfattende nok til at udgøre en vigtig rolle. Men så igen er han 100% CGI eller kommer der til at være en person bag CGI der kan opfylde rollen?, ligesom Tommy Kenter indspilled visse senere som Keld i Olsen Bandens sidste Stik da Paul Bundgaard gik bort.

Må indrømme at jeg ikke er enig i det med Sebastian vs. Hayden, nu er jeg også fra en tid hvor jeg er vokset op med de versioner som Lucas har pillet ved, dog har jeg set de originale film før Episode 1. Men de står ikke så klart i min hukommelse, det tog mig mange år at finde ud af det var Hayden man så slutningen af Jedi. I en lang årrække tænkte jeg bare det var uhyggeligt så meget de lignet hinanden.Business Monkey (9) skrev:
Så kan vi glæde os over at den originale trilogi i biografudgaverne kommer ud i den nære fremtid, se det er film, der virker fantastisk både hver for sig og sammen.


Er det bekræftet? altså snakker vi om de originale cuts eller den version man finder på Blu-Ray versionen?.
Gravatar

#12 Business Monkey 8 år siden

Vi må se med Tarkin. Håber faktisk det er en mindre rolle. Tror stadig ikke på at (folk bag) teknikken er god(e) nok til at levere en troværdig, større karakter udelukkende ved brug af CGI. 'Olsen Bandens sidste stik' er dog også lang tid siden nu. :D

Jeg er mere elle mindre også vokset op med Special Editions omkring mig, men var så "heldig" at se filmene for første gang på VHS i deres gamle form, så er vant til Sebastian Shaw fra starten af, hvilket jeg trods min bias, synes giver mest mening set ud fra førnævnte argumenter.

Tjaaaeh. Jeg kom vist lidt for godt i gang. Sagen er den, at John Landis (af alle mennesker) nævnte det fordi han havde talt med George Lucas, som havde fortalt ham det, så det er ikke helt officielt, og det er sjovt nok ikke UDEN OM Lucas, der har været den største modstander, men det er det mest officielle der er kommet ud.

Hvad mener du med "originale cuts" eller "den version man finder på Blu-Ray"?
Altså det er tilsyneladende de originale biografudgaver (altså før special editions, og måske endda før den første film kom til at hedde "Episode IV - A New Hope") som de hhv. kom ud i 77, 80 og 83, bare i restaurerede udgaver, hvor filmrullen og lydsporet er blevet renset - OG IKKE MERE PILLERI end det. :D
Gravatar

#14 Business Monkey 8 år siden

Morten Vejlgaard Just (13) skrev:
#11 http://collider.com/star-wars-theatrical-cut-blu-r...


Ah, ok. Sjovt, hvordan forskellige sider kan referere til nyheden forskelligt. Damn, folk (inkl. undertegnede) er alt for ivrige efter at se de gamle udgaver restaureret. :D
Gravatar

#15 Mads47 8 år siden

Business Monkey (12) skrev:
Vi må se med Tarkin. Håber faktisk det er en mindre rolle. Tror stadig ikke på at (folk bag) teknikken er god(e) nok til at levere en troværdig, større karakter udelukkende ved brug af CGI. 'Olsen Bandens sidste stik' er dog også lang tid siden nu. :D


Det er nu også det jeg håber vil ske, hvis ikke så håber jeg de finder en der ligner ham og genskaber ham ud fra den person, ligesom de gjorde med Keld i Olsen bandens sidste stik.Business Monkey (12) skrev:
Hvad mener du med "originale cuts"


Den Version der kørte i biografen i sin tid, altså dem du finder får Special edition.

Forresten har du hørt om Star Wars Despecialized Edition?, denne udgave er lovlig at downloade hvis man ejer Blu-ray versionen i forvejen. Et fan projekt, der går på at genskabe de originale biograf version i full HD. Meget af martialet kommer fra Blu-ray, og andre DVD cuts. Noget af det er genskabt med original sceneri fra filmene. Dette er det tættes du kommer på de originale versioner af filmene på Blu-ray.

Gravatar

#16 Alex- 8 år siden

Kan ikke se hvad der skulle være galt i at lade ham gentage rollen. Hvem skulle ellers spille Vader?? Giver ingen mening at forsøge sig på et recast. Jeg synes skam at Hayden Christensen gjorde det udemærket, håber at han også er med som Vader i Rogue One, hvor man eventuelt ser ham kortvarigt under hjelmen.
Gravatar

#17 cain 8 år siden

Han gjorde vel det bedste han kunne. Dialogen var jo skrevet af en mentalt forstyrret pungrotte på LSD. Daaaaaaamn de er dårlige.
Gravatar

#18 Business Monkey 8 år siden

#15 Tak for tippet. Overvejer seriøst at anskaffe mig den - selv om det kun er Episode IV, hvilket faktisk er godt i det tilfælde at Disney ikke kan lave en aftale med 20th Century Fox, som jo stadig har distribution og rettigheder til den originale 1977 udgave af Star Wars.

#16 Hvis han smides ind der, er det sikkert for at lave en 1:1 reference til scenen med ham under hjelmen fra Episode V. Reference for referencens skyld.

Off-topic: Drømte i nat at jeg så Episode VII, og at det var et rodet makværk. Tog det faktisk ikke så tungt, så tror jeg ikke bliver alt for skuffet, hvis den ender med at blive rodet og dårlig - i hvert fald ikke så skuffet som med prequelsne... :D
Gravatar

#19 doctor doom 8 år siden

cain (17) skrev:
Han gjorde vel det bedste han kunne. Dialogen var jo skrevet af en mentalt forstyrret pungrotte på LSD. Daaaaaaamn de er dårlige.


Kærlighedsdialogerne er da vildt fede:

I’m haunted by the kiss that you should never have given me.”

“Are you an angel?”

"You are in my very soul, tormenting me…”

"I thought we had decided not to fall in love. That we’d be forced to live a lie and that it would destroy our lives.”

“Now that I’m with you again, I’m in agony. My heart is beating, hoping that that kiss will not become a scar"

“You are in my very soul, tormenting me"

"We used to lie out on the sand and let the sun dry us and try to guess the names of the birds singing.”

“Just being around her again is… intoxicating.”

“Your presence is soothing.”
Gravatar

#20 Mads47 8 år siden

doctor doom (19) skrev:
Kærlighedsdialogerne er da vildt fede:


Problemet er jeg ved ikke om du joker :S

Men syndes dog faktisk både "I’m haunted by the kiss that you should never have given me." og "You are in my very soul, tormenting me…” er gangske fine. Meget af det der gik galt var også nogen af linjerne også blev kvalmene fordi hele setuppet var dårligt.

Skriv ny kommentar: