Sidste uge valgte Tom Hardy at droppe ud af rollen som Rick Flag i Warner Bros. og DC Comics’ ”Suicide Squad”, men optagelserne rykker nærmere med resten af rollebesætningen, og Latino Review hævder nu at være kommet i besiddelse af filmens handling.

Se også: Liam Neeson og søn er på flugt i den actionfyldte “Run All Night”-trailer.

Der skal naturligvis advares mod spoilers hvis man ikke er interesseret i at vide noget som helst om filmen, men vil man have en mere detaljeret og spoilerfyldt beskrivelse kan den findes hos kilden her.

“Suicide Squad” starter angiveligt ud med, at Deadshot og Harley Quinn stopper en fængselstransport med Jokeren om bord. Missionen mislykkedes, og de involverede tages til fange af Amanda Waller.

Jokeren bliver overført til et fængsel, og vil i følge hjemmesiden tilbringe det meste af filmen i en celle. Rollen sammenlignes derfor med Hannibal Lecter fra ”Ondskabens øjne”.

Holdet samles, og får til opgave at stoppe et biokemisk våben fra at blive solgt til Lex Luthor af en gruppe, der specialiserer i menneskehandel.

Tom Hardy skulle have spillet Rick Flag, men ifølge Latino Review blev Hardys travle skema brugt som en undskyldning for at han droppede ud. Han var i virkeligheden ikke tilfreds med, at Flags rolle blev skåret ned fra det oprindelige udkast.

Resten af “Suicide Squad” er stadig intakt og består af folk som Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne og Viola Davis.

David Ayer (”Fury”) instruerer filmen, der får premiere i sensommeren 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: