I et tv-interview omkring “Avatar” kunne man for nylig se skuespiller Sam Worthington i en “The Avengers”-t-shirt. Dette skabte lidt spekulationer rundt omkring i filmens verden om, hvorvidt Worthington muligvis kunne være ham, der skal spille Captain America i den kommende tegneseriefilmatisering “The First Avenger: Captain America”.

Sådan forholder det sig dog ikke. Tv-kanalen SyFy har fået talt med Worthinton, som udtaler, at han blot havde t-shirten på, fordi han er en fan, og dette var hans måde at vise sin interesse på.

Han udtaler ligeledes, at han på ingen måde er forbundet med filmen og ikke har haft nogen snak med Marvel overhovedet, men at hvis chancen bød sig, så ville han gerne spille Captain America.

Hvorvidt vi får Worthington at se som den rødblå hævner vil tiden vise, men han er dog ikke selv så optimistisk omkring sagen, da han ved, at det, at han er australier, uden tvivl vil være et problem for mange, så Marvel vil sandsynligvis gå efter en amerikansk skuespiller for rollen.

Se også: Marvel skubber “The Avengers” og “Thor” et år tilbage.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Petrescu 14 år siden

Ja, hvorfor ikke? Og hvis man kan caste en waliser som Bruce Wayne/Batman, så kan man også caste Sam Worthington som Steve Rogers/Captain America.

Udseendesmæssigt kunne Marvel ihvert fald gøre det meget værre jævnfør tegneseriens Steve Rogers.
Gravatar

#2 Patriarch 14 år siden

Enig... På med lidt blond hår og så rykker vi. Han er måske lidt ung?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 Morten5500 14 år siden

Peterescu (1) skrev:
Ja, hvorfor ikke? Og hvis man kan caste en waliser som Bruce Wayne/Batman, så kan man også caste Sam Worthington som Steve Rogers/Captain America.Det fede med Christian Bale er jo at han arbejder så meget på hans accent hver gang han skal spille en ny rolle.

Ved dog ikke om Sam Worthington kan gøre det.
Gravatar

#4 Christian Voldborg 14 år siden

Han ville helt klart være den bedste skuespiller. Sam Worthington er en af de bedste skuespillere i Hollywood for tiden.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 Patriarch 14 år siden

Christian Voldborg (4) skrev:
Han ville helt klart være den bedste skuespiller. Sam Worthington er en af de bedste skuespillere i Hollywood for tiden.
You know this how? :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 misuma 14 år siden

Jeg er rimelig large og er villig til at give Mr worthington chancen som Captain America. Han kan skisme ikke gøre det værre en gutten fra den oprindelige film.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Bardoboy 14 år siden

Bring it on! Vil gerne se den mand i flere filmroller!
Gravatar

#8 Buzz 14 år siden

/#Enig med dig gider ikke se andre
Gravatar

#9 Dragon_Claw 14 år siden

Sam er über-cool og netop defor håber jeg ikke, at han kommer til at spille den overvurderede patriotiske reklame søjle...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#10 Buzz 14 år siden

det blive ham Sam Worthington Captain America skal stå som noget godt,det gik ikke godt med superman

Skriv ny kommentar: