Marvel Entertainment har annonceret, at flere af deres kommende film baseret på selskabets populære superhelte vil blive skubbet tilbage i forhold til de tidligere planlagte premieredatoer.

Filmen “The First Avenger: Captain America” om supersoldaten Steve Rogers, der skal lede op til “The Avengers”, vil se sin premiere rykket ca. 2 måneder fra 6. maj 2011 til 22. juli 2011. Filmen instrueres af Joe Johnston.

Den stort anlagte “The Avengers” vil blive skubbet næsten et år tilbage fra sin forrige planlagte dato 15. juli 2011 til 4. maj 2012.

Samtidig vil “Thor”, der instrueres af Kenneth Branagh, blive flyttet fra 16. juli 2010 til 17. juni 2011.

Dog er premieren på “Iron Man 2”, som Jon Favreau står for, indtil videre under alle omstændigheder forsat placeret 7. maj 2010 i USA.

Marvel har desuden sammen med Sony sat den amerikanske premiere for “Spider-Man 4” til 6. maj 2011.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 ducktorwho 15 år siden

they must be crap, then ...
Gravatar

#2 Bohemian 15 år siden

Er det ikke så der netop er bedre tid til at lave dem ?
Free in serenity.
Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 15 år siden

#2

Det ville jeg også umiddelbart gætte på. Marvel har formodentlig udarbejdet en timeline, så de forskellige film kan komme ud på de rigtige tidspunkter. Eller måske overvurderer jeg Marvel, men det ville da i hvert fald være det mest indlysende.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 ducktorwho 15 år siden

det plejer at være fordi der er problemer, filmselskaberne udskyder premieredatoen.
Gravatar

#5 filmz-gofferoffer 15 år siden

#4

I de fleste tilfælde, ja. Men det er vist hovedsageligt et dårligt tegn, hvis premieredatoen udskydes, efter optagelserne er færdig. Når de stadig er i pre-production, er de vel stadig i gang med at finpudse manuskriptet, finde de rette skuespillere og lave de rette sets, der er nødvendigt.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#6 ducktorwho 15 år siden

Et manus der "finpudses" hele tiden, er som regel heller ikke noget at råbe hurra for. Eksempelvis har Superman haft en hel del manuskripter, der har været under udvikling i mange år og under mange forfattere, der illustrerer min holdning perfekt.
Gravatar

#7 thomas040 15 år siden

Hvordan kan man skubbe noget tilbage?

Mener de ikke at det bliver skubbet fremad? Tiden går fremad ik? Tilbage er baglæns ik? Så hvis en premiere dato er senere end først antaget, så er det blevet skubberet længere ud i fremtiden. Altså fremad.

Hvis de derimod ville have en premiere tidligere end antaget, så ville de trække premiere datoen tilbage. Altså i tid.

Jeg finder alt dette meget forvirrende.

Push forward, pull back. It's simple.
Failure is a zero out.
Gravatar

#8 ducktorwho 15 år siden

#7 - Lige omvendt.

Pull forward, push back - når der er tale om begivenheder der ikke er sket endnu. Det er jo ikke fysiske objekters placering i den virkelige verden der er tale om.

Foretrækker dog det danske "at udskyde noget", men folk kan ikke dansk længere. Mærkeligt nok bliver de ganske udmærkede danske ord i ens nyheder ændret til amerikaniserede ord. Følelsesmæssigt bliver ændret til "Emotionelt", Filmisk ændres til "Cinematisk", " og et ganske udmærket ord som Producent ændres, af gud ved hvilken årsag, til "Producer" ...

Argh!
Gravatar

#9 stoffer 15 år siden

Cinematisk ville vist så være taget fra fransk, men er da lidt enig.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#10 ducktorwho 15 år siden

stoffer85 (9) skrev:
Cinematisk ville vist så være taget fra fransk, men er da lidt enig.


Jeg tror ikke det ville blive brugt i så stor udstrækning af teenagere og lignende herhjemme, hvis Amerikanerne ikke havde gjort det til en del af deres sprog som Cinematic...

Man hører sjældent generation X rende rundt og fyre franske gloser af, hehe.

Skriv ny kommentar: