Sylvester Stallone er en garvet superhelt i skjul i den første trailer til Prime Video-actionfilmen “Samaritan”.

Konceptet er sådan set set før. En hærget actionhelt af en hovedperson ser sig efter flere år i skjul nødsaget til endnu engang at trække i arbejdstøjet for at redde dagen, gerne inspireret af en ung person. “Logan” og “The Equalizer” er to glimrende eksempler på en sådan historie.

Bare fordi det er set før, betyder det dog ikke, at det ikke kan fungere igen – især ikke når man har Rambo himself om bord. “Samaritan” fortæller historien om den unge Sam – spillet af “Euphoria”-skuespilleren Javon Walton – der opdager, at superhelten Samaritan (Stallone), som tilsyneladende forsvandt for 25 år siden, stadigvæk er i live.

Over for vores helte ser vi den danske Pilou Asbæk, der har rollen som Cyrus, en af filmens skurke. Instruktør Julius Avery genforenes med Asbæk, efter deres samarbejde på Averys seneste film, action-gyseren “Overlord”.

Læs også: “‘The Expendables 4’ er officielt undervejs med Sylvester Stallone, Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox og flere stjerner på rollelisten”

Sylvester Stallone er ikke ubekendt med superhelte. Han optrådte nemlig i James Gunns “Guardians of the Galaxy Vol. 2” som Stakar Ogord, aka Starhawk – en rolle, som han gentager i filmens kommende opfølger, der får premiere den 4. maj næste år.

Inden da ser vi ham dog i “Samaritan”, der får premiere på Prime Video den 26. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: