Samuel L. Jackson, der havde en mindre rolle som Nick Fury i “Iron Man 2”, fortæller, at han efter den kommende superheltefilm “The Avengers”, der bringer blandt andet Iron Man, Thor og Captain America sammen, også vil medvirke i en “S.H.I.E.L.D.”-film.

Jackson udtalter: ”‘The Avengers’ starter efter planen optagelser en gang til næste år, og noget tid efter det vil der komme en stor ‘S.H.I.E.L.D.’-film.”

De to andre S.H.I.E.L.D.-medlemmer, der medvirkede i “Iron Man 2”, Black Widow (Scarlett Johansson) og Agent Coulson (Clack Gregg), forventes ligeledes også at vende tilbage.

I februar sidste år forlød det, at Jackson angiveligt har underskrevet en kontrakt på at medvirke i ikke mindre end ni Marvel-film som lederen for den mystiske organisation.

Samuel L. Jackson vil næste gang kunne ses overfor Mark Wahlberg, Will Ferrell og Dwayne Johnson i komedien “The Other Guys”, der kan ses i danske biografer 7. oktober.

Se også: Promo-trailer til thrilleren “Unthinkable” med Samuel L. Jackson .Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Batsy 12 år siden

han mangler 7 film vis iron man og iron man 2 tæller med som de 9 film, the avengers og the shield det var 4, thor er han sikkert med i os, whats next spider man?
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 underdog 12 år siden

glæder mig til filmen om S.H.I.E.L.D. har altid været en stor fan af Nick Fury det var lidt ægeligt at han ikke fik en større rolle i Ironman 2. jeg tror næsten atv den sidste film han spiller med i er captain America eller han er jo også blevet set i The punisher serien
Gravatar

#3 Wolff 12 år siden

#1 Var han ikke også med i slutningen på Hulk (den sidst nye)?
Gravatar

#4 Batsy 12 år siden

3# nope det var tony stark/ robert downey jr (:
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#5 MS84 12 år siden

Jeg synes det er fedt, at de kæder disse film sammen stille og roligt. Der kommer lige et ekstra element af spændning, når man skal ind og se filmene i biffen.

Mange har kritiseret Marvel, at Nick Fury er portrætteret som afroamerikaner, men dette rører mig ikke. Kingpin i Daredevil var også sort. Dette ødelagde ikke oplevelsen for mig.

Jeg er dog lidt skeptisk omkring filmen Thor, selvom rollebesætningen lover stort. Thor, efter min mening, hører bare slet ikke ind i Marvel- og helteuniverset. En Gud fra himlen.. wtf.. hvorfor nu det!? But oh well. Man kan håbe den bliver lavet godt.
Gravatar

#6 Franky 12 år siden

En S.H.I.E.L.D. film?
boooooooooooring..
så hellere en Ms. Marvel film eller en Sub-Mariner film :D
Gravatar

#7 filmz-Utyske 12 år siden

#5 -

Modsat Kingpin, er der jo rent faktisk tegneserier hvor Nick Fury er sort, så det er ikke grebet ud af den blå luft, som i "Daredevil".
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#8 Winter999 12 år siden

9 film! WOW! Se det lover godt hehe!
Som en start kan jeg godt lide konceptet med en S.H.I.E.L.D. film... Men kender kun til dem som en organisation i baggrunden som hjælper her og der med gadgets etc... Har absolut ingen ide om hvad plottet ville være/hvilke fjender man kunne bruge.
Gravatar

#9 filmz-Coney 12 år siden

#1 Spiderman er stadig ikke ejet af Marvel så ikke foreløbig nej...

#5 FYI så har #7 helt ret... Nick Fury er I ultimate Marvel serien tegnet så Samuel Jackson ville få svært ved at sige nej tak til rollen... Billedet til nyheden er fra serien blandt andet...

#0 Der er nu ikke noget mystisk ved SHIELD:) Det er en offentlig organisation ligesom FBI eller CIA... De har bare et lidt andet fokus:)

Men lækkert at høre Avengers er på vej:)
Gravatar

#10 The Dark Knight 12 år siden

Hvis man nu ser afsnittet i the tonight show med Jay Leno som har Sam L. som gæst, så får man at vide hvordan og hvorledes med Nick Fury. Det er bl.a. der han siger de 9 film som Nick Fury. Man han siger at
den eneste filme som han ikke er med i, er Thor.

Desuden syntes jeg at han ødelægger Marvels univers fuldstændig med at han spiller en vigtig person som i virkeligheden er hvid.
Her er klippet:

http://www.shallownation.com/2010/05/08/samuel-l-j...
10.12 min.

Men hvis det er den eneste måde for ham at blive mere kendt på, er det virkelig lavt gået.

Skriv ny kommentar: