Jan de Bonts “Speed” fra 1994 var en af 90’ernes mest succesrige og kritikerroste actionbrag. I filmen spiller Sandra Bullock en passager på en bus med en sprængfarlig bombe, der går af, hvis køretøjet sænker farten. Keanu Reeves spiller en politibetjent, der forsøger at redde Bullock og Co.

Kun Bullock vendte tilbage i fortsættelsen tre år senere, “Speed 2: Cruise Control”, som til gengæld floppede finansielt og blev sønderlemmet af det globale anmelderkorps. Filmen blev tilmed “belønnet” med Razzie-prisen for Årets værste fortsættelse tilbage i 1998.

Men da Filmz TV for nylig var i London for at interviewe Sandra Bullock om “Gravity”, kunne vi alligevel ikke undlade at spørge, om vi en skønne dag ville få en “Speed 3” med hende og Keanu – eventuelt med det ydre rum som kulisse, nu hvor Bullock jo lige har “været der”…

Klik i videoen herunder for at høre Bullocks svar. Og husk, at du kan se Filmz TV’s komplette “Gravity”-interviews med Bullock og instruktøren Alfonso Cuarón på torsdag!


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 elwood 6 år siden

Haha der var teaseren jeg ventede på, She is cool .)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#2 Bruno 6 år siden

Aaaw, jeg ville ellers gerne se "Speed 3: IN SPAAAAACE".
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Jack Slater 6 år siden

Jeg tror næsten hellere jeg ville se "Batman and Robin" end at se "Speed 2". Førstnævnte er trods alt så dårlig at den næsten er god, hvor "Speed 2" er tilpas dårlig til at den bare er dårlig.
Gravatar

#4 Ispep 6 år siden

#3

Jeg vil nok springe begge over.

Det kunne egentlig være fint med en Speed 3 hvis man kunne diske op med en velfungerende historie. Det er ikke fordi Bullock ligefrem plejer at være kræsen når man ser på hendes CV.
Gravatar

#5 Lehrmann 6 år siden

Nej, men modsat Keanu har hun nuppet en Oscar og ligger lunt i svinget til at snuppe en til imens hans næste film er som plastik-ninja.
Gravatar

#6 KasperBS 6 år siden

Lehrmann (5) skrev:
Nej, men modsat Keanu har hun nuppet en Oscar og ligger lunt i svinget til at snuppe en til imens hans næste film er som plastik-ninja.


For hvilken film har hun vundet en Oscar? Kan høre der måske er en film jeg har til gode;)
Gravatar

#7 Bruno 6 år siden

#4 -

Hun er kvinde og over 40 i Hollywood, så måske er det grunden til, at hun ikke er så kræsen.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Herrguth 6 år siden

#6 - Hun har vundet en Oscar for "The Blind Side".
Gravatar

#9 Ispep 6 år siden

#7

Det er ikke så meget hvad hendes grund er. Der er flere film på hendes CV der er ligeså ringe som Speed 2, som hun nu fortryder :D

Lehrmann (5) skrev:
Nej, men modsat Keanu har hun nuppet en Oscar og ligger lunt i svinget til at snuppe en til imens hans næste film er som plastik


Hun er kommet ind i varmen lige pludselig, ja, selvom jeg ikke mener hun burde have vundet oscar for The Blinde Side (forfærdelig film i øvrigt).
Gravatar

#10 Riqon 6 år siden

Et plus point til Bullock for den indrømmelse (så mangler hun bare at nævne de mange andre horrible film, hun har været med i, som ikke burde eksistere - bl.a. The Blind Side).
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: