Schwarzenegger: “Terminator 5” følger stadig op på “Terminator Salvation”


Efter “Terminator Salvation” ikke blev en kæmpe succes, endte det med, at rettighedsindehaverne gik nedenom, hvorefter planerne om flere film blev lagt på hylden. Derefter blev rettighederne til franchisen solgt videre med planer om at lave en ny film med Arnold Schwarzenegger tilbage i hovedrollen.

Indtil nu har det dog været uvist, hvorvidt den nye film kommer til at have noget at gøre med “Terminator Salvation”, eller om den kommende femte film helt vil ignorere handlingen i McG’s actionfilm fra 2010.

Se også: James Cameron: “Terminator 5” bør helt og holdent handle om Arnold.

Schwarzenegger har dog nu udtalt sig omkring filmen, som han dog ikke vil afsløre for meget omkring. Han kan dog bekræfte, at “Terminator 5” på ingen måde kommer til at ignorere “Terminator Salvation” på trods af, at flere af filmens producere og franchise-ejere ikke er synderligt glade for den.

På nuværende tidspunkt er planen, at “Terminator 5” og en mulig “Terminator 6” til dels fortsætter historien fra “Terminator Salvation”, hvorefter franchisen – eller i det mindste det kapitel i den – afsluttes.

“Terminator 5” står på nuværende tidspunkt til at begynde optagelser til næste år, som skal vare omtrent seks måneder.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (53)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Hmmm... Lidt akavet, når man tænker på hans udtalelser for lidt tid siden om, at Salvation i det hele taget ikke var en særlig god film i hans optik... :)
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#2 David Munch 8 år siden

Tja.. Personligt synes jeg T4 var en rigtig god film. Slutningen var en smule tam, men det var også det eneste jeg kunne sætte finger på, så for min skyld må de gerne lave mere af den slags.
Gravatar

#3 TheEnd 8 år siden

Jeg var mægtig glad for Salvation da jeg så den i biffen i sin tid, men må indrømme at jeg ikke husker så meget af den, så så god var den måske heller ikk.
A bottle! Don't bother.
Gravatar

#4 filmz-loke76 8 år siden

Terminator 5 - Arthritification
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 Babo84 8 år siden

Kan kun blive bedre end Terminator Salvation Pussyfication.
Gravatar

#6 Uncanny 8 år siden

Bare den ik bliver det PG-13-crap som Terminator Salvation var, der var det eneste der var dårlig ved den Terminator Salvation.
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#7 Metallan 8 år siden

Nu har jeg kun set Directors Cut udgaven af Salvation og jeg syntes sgu det var en ganske hæderlig film. Jeg hørte en masse negative ting om den inden jeg så den og forventede det værste, men det syntes jeg slet ikke fortjent.

Den var ihvertfald lang bedre en Rise of the Machines, som var tæt på at virke lidt parodi agtig til tider.
Gravatar

#8 Driver 8 år siden

Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der syntes om Terminator Salvation. Det var en fremragende film, der kun led på, at den var PG-13 rated. Det tiltrods var det en fremragende og underholdende film, der er 1'eren og 2'eren værdig.

Fornuftigt af de nye producenter at køre videre i samme spor. Måske Bale endnu engang kan lokkes med, man har lov at håbe. Han har desuden vidst et udemærket forhold til Schwarzenegger, som han mødte i forbindelse med T4 Salvation. Så en film med de to ville ikke være så tosset.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 Batsy 8 år siden

Driver (8) skrev:
Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der syntes om Terminator Salvation. Det var en fremragende film, der kun led på, at den var PG-13 rated. Det tiltrods var det en fremragende og underholdende film, der er 1'eren og 2'eren værdig.


Så smukt skrevet min herre! btw er enig.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#10 Marco 8 år siden

Desværre synes Terminator Salvation er lort og forfærdelig... Helt enig med Arnold om den. :-)

Uden Arnold følte bare forkert..

Skriv ny kommentar: