Der har længe været tvivl om, hvad Martin Scorseses næste projekt efter “Hugo” skulle være. Der har været rygter om en genforening med Robert De Niro i “The Irishman”, og i lang tid så det ud som om, det var den religiøse film “Silence”, som skulle blive Scorseses næste projekt, men det bliver altså hverken til “The Irishman” eller “Silence” i denne omgang.

Se også: Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio laver “The Wolf of Wall Street”.

Det bliver derimod “The Wolf of Wall Street”, der bliver Scorseses næste projekt. Filmen vil have Leonardo DiCaprio i hovedrollen, og det bliver dermed femte gang, han arbejder sammen med Scorsese.

“The Wolf of Wall Street” omhandler en børsmægler, der på godt og ondt lever jetsetlivet i 80’erne og 90’erne med stoffer, alkohol og masser af penge, indtil lovens lange arm kommer efter ham og anholder ham for børssvindel.

Filmen, der har været planlagt lige siden starten af 2011, vil efter planen starte optagelser til august.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Leo DiCaprio 8 år siden

Fedt! Elsker kemien mellem de to herrer. Gad vide hvad en Wolfof er? Som titlen hentyder til.
Gravatar

#2 the_paki_don 8 år siden

Jeg ville have ønsket, at Scorses og De Niro arbejdede sammen først. De herrer er jo ikke så unge mere og De Niro kunne godt trænge til noget oprejsning efter et par år af ligegyldige film...
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#3 KEiZ 8 år siden

Lyder Avaiator agitgt unintressant :-(
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Lehrmann 8 år siden

Hvis de kan gentage niveauet fra Shutter Island, så er jeg mere end på.

The Departed ej at forglemme.
Gravatar

#5 MMB 8 år siden

Med hensyn til De Niro, så er der en rolle i filmen, som er meget velegnet til De Niro! Jeg går i gang med at læse manuskriptet meget snart, så der skal jeg nok finde ud af, hvor stor denne rolle er.

Med hensyn til valget af filmen, er jeg meget ærgerlig. Jeg havde glædet mig som et lille barn til Silence, men når verdens bedste instruktør ikke kan få sin film finansieret, så er der jo ikke så meget at gøre.
Gravatar

#6 Kruse 8 år siden

Foeller (5) skrev:
men når verdens bedste instruktør ikke kan få sin film finansieret, så er der jo ikke så meget at gøre.


Men hvad har det med Scorsese at gøre? ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 SiniSael 8 år siden

Foeller (5) skrev:
verdens bedste instruktør ikke kan få sin film finansieret, så er der jo ikke så meget at gøre.


Nu er det jo nok fordi han NETOP ikke er verdens bedste instruktør han har problemer med at få finansieret sine film.

Den mand lever i høj grad på sine glory days - ligesom mange andre...

Også påpege et niveau i Shutter island? Oo givet flere af birollerne havde langt mere kød end leo's patetiske rolle, hvilket han faktisk ikke helt formåede at fucke op, men fandt den film meget triviel, og ligetil. Dvs. ikke et særligt høj niveau, dog stadig en okay film men intet mere, selvom de prøvede ihærdigt.
Gravatar

#8 MMB 8 år siden

OniSael (7) skrev:
Nu er det jo nok fordi han NETOP ikke er verdens bedste instruktør han har problemer med at få finansieret sine film.


Nej, problemet er, at filmen (Silence) ikke er kommerciel nok. Hugo fik 11 Oscar-nomineringer og nogle af årets bedste anmeldelser, så det er jo ikke anerkendelse, der mangler.
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 8 år siden

#8 Hvis Scorsese VIRKELIG gerne ville lave Silence, så lavede han Silence. Der er rigeligt at mennesker derude, der er villige til at arbejde gratis for ham, og der er også rigeligt af mennesker, der er villige til at pumpe penge i hans film. Scorsese går dog åbenbart ikke på kompromis med budgettet. Jeg ved skam godt, at der er mange faktorer der spiller ind her, men hvis han var 100% opsat på, at Silence skulle være hans næste film, så blev den skam også det.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 MMB 8 år siden

#9

Det budget, som han kræver, er under 10 mio. dollars. I betragtning af, at Hugos budget var 150 millioner dollars, er det ikke særlig meget. Men eftersom Hugo har floppet kommercielt, så gør det jo ikke tingene lettere for ham.

Nej, han vil ikke gå på kompromis med budgettet, hvis det betyder, at det endelige resultat bærer præg af dette. Scorsese har tidligere udtalt, at noget af det, han fortryder mest i sin karriere, er, at han ikke lavede The Last Temptation of Christ på et større budget. Og selvom filmen er fantastisk, så forstår man ham godt. Der er nogle scener, hvor filmen virkelig kunne have fået gavn af et større budget, hvor han i stedet blev nødt til at klippe sig ud af problemerne.

Skriv ny kommentar: