Clint Eastwoods søn, Scott Eastwood, er blevet tilføjet castet til sin fars film “The Human Factor” hvor han vil spille overfor Morgan Freeman og Matt Damon.

I filmen har Scott rollen som en af spillerne på det Rugbyhold, som Matt Damons karakter, Francois Pienaar, er leder af.

“The Human Factor” finder sted i Sydafrika og handler om Nelson Mandela (Morgan Freeman) og hans forhold til Francois Pienaar, kaptajnen for landets rugbyhold. Historien udspiller sig efter afskaffelsen af apartheid, og efter at Mandela blev sat på fri fod efter flere års indespærring og efterfølgende blev valgt til Sydafrikas præsident.

Sydafrika blev under Mandelas præsidentembede valgt som vært for mesterskaberne i rugby i 1995, efter at landets hold Springboks var blevet bandlyst fra overhovedet at deltage siden 1980’erne på grund af apartheid.

21-årige Scott Eastwood har tidligere medvirket i bl.a. Clints to film “Flags of Our Fathers” og “Gran Torino”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 frankdrebin 12 år siden

Han ligner godt nok sin far meget :D
Gravatar

#2 Antlion 12 år siden

Jeg troede, at han hed Reeves til efternavn? Har han skiftet navn? Det ville være det samme hvis Nicolas Cage skiftede efternavn til Coppola efter alle disse år?
Gravatar

#3 frankdrebin 12 år siden

# Reeves er hans mors efternavn.. Tror han bruger begge :S

Skriv ny kommentar: