Scott Pilgrim er tilbage i en ny energisk trailer til karakterens kommende Netflix-serie.

13 år efter Edgar Wrights underholdende fortolkning af Bryan Lee O’Malleys “Scott Pilgrim”-tegneserier kan vi glæde os til at se historien udspille sig på skærmen igen – denne gang i form af en anime-serie.

“Scott Pilgrim Takes Off”, som serien hedder, er skabt og skrevet af O’Malley i samarbejde “Are You Afraid of the Dark”-forfatter med BenDavid Grabinski, mens Wright er inde over serien som executive producer. Og filmskaberens tilstedeværelse har uden tvivl haft en påvirkning.

Hele castet fra 2010-filmen er nemlig vendt tilbage for at lægge stemmer til deres roller. Det gælder altså både Brie Larsson, Chris Evans, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick, Aubrey Plaza og Jason Schwartzman.

Ikke mindst er Michael Cera tilbage som titelkarakteren, der forelsker sig i sin drømmepige, Ramona Flowers. For at date hende er han dog nødt til at besejre hendes syv onde ekskærester.

Animationsstudiet Science Saru har stået bag den eksplosive animation i “Scott Pilgrim Takes Off”. Tidligere har studiet også stået for to episoder i den første sæson af kortfilmsserien “Star Wars: Visions”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Star Wars: Visions” Sæson 1 lige her.

“Scott Pilgrim Takes Off” får premiere den 17. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: