“Invincible” Sæson 2 er lige om hjørnet, og i den anledning har vi fået en ny vild trailer.

Det føles efterhånden som en evighed, siden vi i 2021 blev introduceret til Mark Grayson og hans superhelte-alter ego Invincible i én af de seneste års mest intense og fantastiske superheltefortællinger. Nu er anden sæson af den uimodståelige animationsserie dog langt om længe ved at være i sigte, efter vi har fået en ny trailer.

Her genforenes vi med Steven Yeuns karakter, der stadigvæk er ved at lære sine egne superkræfter at kende samtidig med, at han må lære at acceptere den forfærdelige sandhed, at hans far, “superhelten” Omni-Man, i virkeligheden altid har været Jordens største trussel. Han introduceres til et hav af nye helte og skurke og genforenes med gamle kendinge, mens han kæmper imod sin allerstørste frygt – at blive ligesom sin far.

Bag mikrofonen finder vi i Sæson 2 masser af velkendte ansigter såsom Sandra Oh, Gillian Jacobs, Walton Goggins, Zazie Beets, Jason Mantzoukas, Mark Hamill, Seth Rogen og ikke mindst J.K. Simmons som Omni-Man.

Blandt de nye stemmer er Sterling K. Brown, Tatiana Maslany, Peter Cullen, Ben Schwartz og Rhea Seehorn.

Den første halvdel af “Invincible” Sæson 2 får premiere på Prime Video den 3. november, mens resten kan ses engang i 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: