Josh Hutcherson står over for fem meget lange nattevagter i Blumhouse-filmen “Five Nights at Freddy’s”.

Den kommende filmfortolkning af det populære horrorvideospil af samme navn har castet “Scream”-skuespiller Matthew Lillard og “The Hunger Games”-stjerne Josh Hutcherson, rapporterer Deadline.

Læs også: “Ingen kan høre en skrige i den første trailer til ‘Scream VI'”

Filmen, der instrueres af “Blood Moon”-instruktør Emma Tammi, fortæller historien om sikkerhedsvagten Mike Schmidt, der ansættes i Freddy Fazbear’s Pizza. I hans første nat på jobbet, går det dog op for ham, at hans vagter bliver en kamp for at se dagen gry igen.

De to stjerners casting bekræftes af Vulture, der forklarer, at Hutcherson spiller Schmidt, mens Lillard har rollen som William Afton, medgrundlæggeren af Fazbear Entertainment. Begge roller vil sandsynligvis få klokkerne til at ringe hos fans af spillene.

Udover Lillard og Hutcherson er Mary Stuart Masterson (“Fried Green Tomatoes”) blevet castet i en endnu ukendt skurkerolle, mens den unge Piper Rubio spiller Schmidts lillesøster.

Tammi har udover sin instruktørrolle også påtaget sig opgaven som forfatter sammen med Seth Cuddeback (“Mateo”) og Scott Cawthon, skaberen bag den populære spilserie.

“Five Nights at Freddy’s” har ikke nogen premieredato endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: