Med blot halvanden måned til premieren på årets måske mest ventede film, “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, har J.J. Abrams, LucasFilm, Disney og Co. for alvor sparket gang i marketingkampagnen. Senest med helt nye karakterplakater af karakterne, Rey, Finn, Han Solo, Leia og Kylo Ren. De fem nye plakater kan ses i filmens galleri lige her.

Se også: Sidste glimt af “Star Wars: The Force Awakens” inden premieren

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. De får selskab af en masse nye ansigter, heriblandt Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Gasivodo 6 år siden

..jeg savner Andy Serkis som IKKE-CG-figur/skuespiller! Hvordan er det nu han ser ud irl?

Aha.. der var han: Burke and Hare (2010) Yup!? er glad for denne lille perle.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#12 msvejrup 6 år siden

Forstår ikke jeres teorier (som lige florerer på nettet).

Luke som Kylo? Øhh why? Giver absolut ingen mening:
1) Kylo spilles af Adam Driver.
2) Lukes dilemma om den mørke/lyse side har vi haft om i den originale trilogi. Han valgte hellere at dø end sen mørke side.

Snoke er ikke Plagious. Det tror jeg ikke. Jeg håber ikke. For han blev dræbt af Palpatine.
Gravatar

#13 Geekalot 6 år siden

#12 Palpatine havde lært nogen med at undgå døden, som var det han brugte til at lokke Anakin over på den mørke side, så jo han kan meget nemt være med i de nye film også. Men tvivler også selv på det er tilfældet.
Luke leger Yoda og er isoleret på en planet, ham finder en "padawan" i næste film, så vi ude i en gengivelse af de gamle film :)
Gravatar

#14 msvejrup 6 år siden

#13 Jeg tror, at Luke "borte" og de leder efter ham. Om han så lever isoleret et sted, eller er fanget hos nogle personer, det må vi vente og se.
Gravatar

#15 Lauzzy81 6 år siden

Jeg glæder mig for viiildt :D

Er jeg den eneste der synes at Carrie Fisher ligner Judy Dench ud fra hendes karakter plakat??
Gravatar

#16 cain 6 år siden

Gasivodo (11) skrev:
..jeg savner Andy Serkis som IKKE-CG-figur/skuespiller! Hvordan er det nu han ser ud irl?

Aha.. der var han: Burke and Hare (2010) Yup!? er glad for denne lille perle.


Han får vist en ret stor rolle i den kommende Black Panther og havde en lille rolle i den seneste Avengers :)
Gravatar

#17 Mads47 6 år siden

msvejrup (12) skrev:
Snoke er ikke Plagious. Det tror jeg ikke. Jeg håber ikke. For han blev dræbt af Palpatine.


Hvis vi kigger på fakta, så ved vi at en af karakternes navn ikke er det rigtige. Her kan vi både udelukke Rey, Fin og Poe Dameron. Poe fordi hans forældre allerede har deres egen Comic ved navn Shattered Empire og både Fin og Rey har allerede flere forskellige action figure og Disney ville ikke udgive så meget merchandise hvis navnet ikke passet.

Self kunne dette betyde at Kylo Ren ikke er hans rigtige navn, men det giver lidt sig selv da Ren er en titel i orderen The Knights of Ren. Der til er det rimeligt åbenlyst at Rey og Ren begge er Skywalker, om de er søskende eller fætter kusine ved vi ikke.

Supreme Leader Snoke, lyder ikke som et rigtigt navn. Vi ved at han er stærk i the darkside of the force. Ligesom Plaguises, Han er ikke et menneske, det er Plaguises heller ikke. officielt artwork af karakteren som jeg har linket, viser der stor lighed mellem de to.

Plaguises skabte The Chosen one. Kylo Rens fascination af Vader kan både skyldes at hans mester skabte Vader, som eventuelt er hans bedstefar.

Disney og J.J har brugt ligeså meget energi på at skjule Snoke som de har brugt på at skjule Luke. Dette er højst sandsynligt fordi han ikke bare er en ny skurk, men en af de vigtigste karaktere i hele SW universet som bindre den gamle og den nye trilogi sammen.

Plus det er da lige meget om Plaguises blev "dræbt", det Palpatine der siger det. Han siger også at han er kendt for at snyde døden, dette er hele essensen af at Anakin bliver forført af the darkside. Han kunne ligeså godt have snydt Palpatine og planlagt hans tilbage indtog i galaxen, i dække af krigen imellem the Empire og the rebel alliance.

Jeg siger ikke at han er Plaguises, men at det ikke kan udelukkes. Især fordi der er mange spor der peger den vej.

også dette billed. Der viser endnu en lighed mellem Plaguises og Snoke. At han også har en stav, som Plaguises også er kendt for at have.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/82/06/30...

Skriv ny kommentar: