Han er oftest en hårdkogt actionhelt. Men i den kommende “Silence”, som er instrueret af Martin Scorsese, er Liam Neesons rolle en ganske anden, hvor han skal spille den kristne missionær Cristovao Ferreira, der kæmper med sin egen tro på Gud. Du kan billedet af Neeson i rollen her.

Se også: Leonardo DiCaprio genforenes med Martin Scorsese i film om seriemorder

På den mexicanske Los Cabos Film Festival blev billedet af Neesons karakter for nylig udgivet, mens Liam Neeson ved samme anledning fik lejlighed til at tale om filmen og samarbejdet med Scorsese.

”Martin kræver en masse engagement fra dig,” siger han til Variety og forklarer, at han i sin forberedelse til rollen som missionær har måttet tabe sig ni kg. Han fortsætter: ”Scorsese giver 200 procent. Alt han kræver er, at du giver 100 procent.”

Filmen er baseret på bogen “Silence” (1966) skrevet af den japanske forfatter Shusaku Endo. Bogen fortæller historien om unge jesuit-missionærer, der i 1700-tallets Japan bliver forfulgt og fordrevet. På rollelisten er, foruden Neeson, blandt andre Andrew Garfield, Adam Driver og Cirián Hinds.

“Silence” forventes at få premiere i slutningen af 2016.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: