For tiden laver Leonardo DiCaprio film sammen med Alejandro González Iñárritu (“Birdman”). “The Revenant” kommer til januar. Men normalt foretrækker DiCaprio at lave film med instruktørlegenden Martin Scorsese, hvilket de nu snart skal igen.

Se også: Anmeldelsen af “The Wolf of Wall Street”

Tidligere har de to filmstjerner arbejdet sammen på film som “Gangs of New York”, “Shutter Island” og senest i “The Wolf of Wall Street”, hvor DiCaprio spillede børshajen Jordan Belfort.

Det næste samarbejde får titlen “Devil In The White City”, der bygger på Erik Larsons bog, “The Devil In The White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America”, skriver Deadline.

Leonardo DiCaprio skal spille en af Chicagos mest berygtede seriemordere – det 19. århundredes svar på Hannibal Lecter. Det er en rolle, som DiCaprio længe har ønsket sig, hvilket altså nu bliver til virkelighed med instruktørfavoritten Scorsese.

Det bliver Billy Ray (“The Hunger Games”), der skal skrive manuskriptet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 cain 6 år siden

Endelig. Den har Leo jo været varm på i årevis, så det var da på tide at der sker noget
Gravatar

#2 Star Trek fever 6 år siden

Hold da FAST hvor jeg glæder mig til denne
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Therewillbeblod 6 år siden

Se DEN glæder jeg mig også til!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

Ja de plejer godt at kan lave noget spænende sammen :)
Gravatar

#5 KasperBS 6 år siden

Han var en uhyggelig fætter: https://en.m.wikipedia.org/wiki/H._H._Holmes
Gravatar

#6 cain 6 år siden

KasperBS (5) skrev:
Han var en uhyggelig fætter: https://en.m.wikipedia.org/wiki/H._H._Holmes


Bogen som de vil lave filmen over kan jeg også varmt anbefale, den er virkelig skræmmende.
Gravatar

#7 Nagash 6 år siden

Det skal sgu nok blive godt. De to plejer at have et godt samarbejde.
Mon det så bliver med denne film, at han endelig skal trække den Oscar i land? :D
Gravatar

#8 Therewillbeblod 6 år siden

Fik Leo ikke en Oscar for Wolf...? Nææ, den fik Matthew McConaughey - for Dallas Buyers Club??!?!

Det må som minimum betegnes som en fornærmelse.

Jeg kan godt li' Matthew og DBC er da også en udemærket film. Men jeg syntes at Leo fortjener en Oscar for Wolf - langt mere end Matthew gør for DCB.

Matthew var da godt nok rørende (eller var det nærmere bare filmen?) - men jeg syntes ikke at han er så langt væk fra sin komfortzone, i DCB, som Leo var i Wolf.

Det var en ret sindssyg rolle som Leo spillede der, og jeg syntes at han både i Django og Wolf er så langt fra sin komfortzone og gør det brilliant!! Og det er simpelthen en skandale at Oscar-akadamiet ikke belønner det!

Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#9 Nagash 6 år siden

Leo har bestemt fortjent en Oscar for mange af sine roller. Men Wolf er IKKE en af dem. Filmen var altså ikke noget særlig i min optik. Bevares, Leo spillede fint i den, men ikke noget der satte noget i gang hos mig. Nok netop fordi, jeg har høje forventninger, hver gang jeg skal se noget med ham.

Og at han skulle være bedre en Matthew i Dallas? Aahhh.. Ikke hvis du spørger mig. Synes faktisk Matthew fortjente den Oscar fuldt ud.

Men smag og behag :)
Gravatar

#10 Geekalot 6 år siden

Nej vil heller ikke mene Wolf er en af dem der burde give leo en oscar, The Aviator og Catch Me If You Can burde syntes jeg.

Skriv ny kommentar: