Universal har frigivet den første scene fra “Jurassic World 2”.

Den blev ét af sommerens største hits med et billetsalg i biograferne på over 1,3 milliarder dollars.

Men hvis du endnu ikke har set “Fallen Kingdom” – eller bare vil genopleve indledningen på denne sommer-sequel – så kan du nu se åbnings-scenen.

Hvor publikum var strømmede ind til “Jurassic World: Fallen Kingdom”, så splittede den anmelderne – det kan du læse mere om her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 The one is back 5 år siden

det også noget at det bedste ved den film
Gravatar

#2 Mads47 5 år siden

Kunne faktisk rigtig godt lide åbningen af filmen. Dog blev jeg voldsomt irriteret på ham gutten der arbejder på landjorden. Altså hvordan kan han ikke læse deres signaler? det virker jo næsten som om han er typen i en horror film der aldrig har set en horror film før.

Helt uforstående for at han er på en ø fuld af fritgående dinosaurer dertil kan han ikke lægge 2 og 2 sammen. Alle tegn på fare går lige over hovedet på ham. Denne ulogiske tilgang ødelægger faktisk lidt starten.
Gravatar

#3 Miko86 5 år siden

hvorfor nøjes med 10 når man kan se hele filmen
Gravatar

#4 Mads47 5 år siden

Miko86 (3) skrev:
hvorfor nøjes med 10 når man kan se hele filmen


Det bliver lidt svært når den ikke går i biografen længere eller er udkommet på Blu-ray/DVD.
Gravatar

#5 Miko86 5 år siden

tja...
Gravatar

#6 Mads47 5 år siden

Miko86 (5) skrev:
tja...

Hvis du hentyder til hvad der tilgængeligt via ikke lovlig vis, så er det et lidt mute argument. Da de fleste der vil se filmen generelt gør det via biffen eller DVD/Blu-ray. Lidt tamt at opfordre til at bruge "suspekte" sider.
Gravatar

#7 Miko86 5 år siden

jeg har på ingen måde anbefalet folk a downloade den...du da helt væk
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 sagde han heller ikke du gjorde....deraf HVIS du hentyder til delen af hans kommentar....dog er jeg enig i det lyder meget som om det er det du hentyder til :)
Gravatar

#9 Mads47 5 år siden

#7 Du hentyder rimelig meget til, kan heller ikke se hvordan man ellers skal forstå din kommentar. Det er ihvertfald sådan jeg forstår din kommentar.
Gravatar

#10 Miko86 5 år siden

så du mener a tja er en hentydning til man skal downloade...altså nu kræver det jo ikke så meget hjerne a vide a siden man kan se de første 10 min så kan man også få fat i hele filmen...men nej jeg anbefalder sku ikke folk skal downloade

Skriv ny kommentar: