Jurassic World 2 Fallen Kingdom åbning 10 minutter første scene / Filmz.dk

Se de første 10 minutter af “Jurassic World: Fallen Kingdom”


Universal har frigivet den første scene fra “Jurassic World 2”.

Den blev ét af sommerens største hits med et billetsalg i biograferne på over 1,3 milliarder dollars.

Men hvis du endnu ikke har set “Fallen Kingdom” – eller bare vil genopleve indledningen på denne sommer-sequel – så kan du nu se åbnings-scenen.

Hvor publikum var strømmede ind til “Jurassic World: Fallen Kingdom”, så splittede den anmelderne – det kan du læse mere om her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Mejse 2 år siden

#10 interessant....siden du har alt den hjerne power, til at regne ud at man kan se en film der ikke er udkommet endnu lovligt, så må du da gerne fortælle hvor :D

kan umuligt være at man ikke kan, og at sende de første 10 min ud, er et godt reklame trick, når ens film udkommer forskellige steder til hjemme hygge snart :)
Gravatar

#12 Mads47 2 år siden

#10 nu synes jeg bare du bliver en smule børne sur og ubehøvlet, men som Mejse siger kan man ikke se en hele filmen når den ikke er udkommet, jo mindre man går andre veje. Så enten hentyder du til ulovligheder og tør ikke stå ved det, alt imens du kommer med fornærmelser. Mulighed nr.2 er at du ikke vidste filmen var kommet ud. Det sagt så lægger du ikke baren særlig højt med dine indslag.

Skriv ny kommentar: