For nylig blev der omsider taget hul på optagelserne til den 3. sæson af tv-serien “Sherlock”, og nu kan den engelske avis The Daily Mail præsentere de allerførste billeder fra settet. Hvis man endnu ikke har set seriens foregående sæsoner, skal der i øvrigt advares om potentielle spoilers.

Se billederne ovre hos The Daily Mail.

Billederne viser Benedict Cumberbatch, der spiller mesterdetektiven Sherlock Holmes, samt skuespillerinden Amanda Abbington, der ikke tidligere har medvirket i serien. I virkelighedens verden er Abbington i øvrigt kæreste med Martin Freeman, der spiller Holmes’ tro væbner, Dr. Watson, i den prisbelønnede føljeton.

Det er tidligere blevet annonceret, at det første afsnit af sæson 3 vil få titlen “The Empty Hearse”, og at det bliver transmitteret sidst på året. Både Freeman og Cumberbatch kan i øvrigt opleves sammen sidst på året i Peter Jacksons “Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark”, mens Cumberbatch også snart er aktuel som skurk i J.J. Abrams’ “Star Trek Into Darkness”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 elwood 8 år siden

Damm jeg glæder mig til deres udgave af The Empty House.

potentielle spoilers ? der ER spoilers hvis ikke man har set sæson 2's sidste afsnit :)

mens Cumberbatch også snart er aktuel som skurk i J.J. Abrams' "Star Trek Into Darkness".


Hvaa ehmm jeg troede da den film havde fået en anden titel ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#2 frz 8 år siden

Det er virkelig en fed serie, har allerede købt de første sæsoner til hjemmet (de koster jo nærmest intet). Glæder mig til sæson 3.
Gravatar

#3 Munkus 8 år siden

Glæder mig som et lille barn (som glæder sig rigtig meget!!). Bedste mini-serie EVER!!

Skriv ny kommentar: