Empire har som de første kunnet fremvise to nyudsendte plakater til Disneys kommende eventyrs-storfilm “Prince of Persia: Sands of Time”, der står til at have premiere til maj, 2010.

Begge plakater, der hver især viser Prinsesse Tamina (Gemma Arterton) og Prins Dastan (Jake Gyllenhaal), kan ses i filmens galleri.

“Prince of Persia: Sands of Time” foregår i det gamle Persien, hvor prins Dastan må slå sig sammen med den hårdtslående og eksotiske prinsesse Tamina for at forhindre en ondskabsfuld adelsmand i at erhverve sig Tidens sand. Tidens sand er en gave fra guderne, der kan skrue tiden tilbage og give dens ejer mulighed for at herske over verden.

I filmen, som er baseret på Ubisofts populære serie af spil, medvirker desuden også Alfred Molina og Ben Kingsley.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Frederik 12 år siden

Nogen der ved hvad navnet på den font er? :p
Gravatar

#2 danschier.dk 12 år siden

Den hedder Gotham

http://www.typography.com/fonts/font_overview.php?...

Herhjemme bliver den brugt i bla. Bil Magasinet
Gravatar

#3 Frederik 12 år siden

Ah, ja :). Tusind tak!
Gravatar

#4 powers 12 år siden

Disneys???
Øv, det havde jeg ikke lige fået med. Havde ellers set frem til en mindst PG13 film...Men det bliver det vel næppe.
Gravatar

#5 mar16 12 år siden

ligner noget lort. disney har sikkert miley cyrus eller jonas-brothers et eller andet sted i den. i det hele taget en dårlig ide at lave en film om PoP, fordi der er meget lidt historie at hente. det meste er bare akrobatik..
Gravatar

#6 Herrguth 12 år siden

#5 Ja, for Miley Cyrus og Jonas Brothers rendte jo hele tiden rundt i Pirates of the Caribbean og Narnia-filmene.
Og så er det vel muligt at lave en historie baseret på spillet.
De lavede jo også en historie til Pirates of the Caribbean, det var jo ikke bare en sejltur gennem forlystelsen smækket op på det store lærred.

Jeg tror nu det bliver en god eventyrfilm... Eller det håber jeg i hvert fald på.
Gravatar

#7 mr gaijin 12 år siden

Det ligner helt klart noget, en fan har smækket sammen i photoshop.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#8 powers 12 år siden

Den bliver sikkert udmærket, men havde nu alligevel håbet at den ville blive lidt mere voldelig end hvad Disney tillader.
Gravatar

#9 mar16 12 år siden

#6
problemet med den slags filmatiseringer er at det aldrig har rigtigt slået nogen endnu at istedet for at lave deres egen historie, så kunne man også bare bruge, nåøhhh jeg ved ik, den historie som spillet har?
hvorfor er det egentlig ikke sket endnu!?!?
altså,man gør det jo ikke med bøger, så hvorfor med spil? er det fordi filmfolk stadig efter mere end 30 år har den ide at spil er på historie-niveau som pacman?

spil kan deles op i 2 grupper: der er dem der er underholdene og som man let kan bruge sin fritid på, typisk actionspil og sådan. den anden gruppe er den slags spil der kræver ens opmærksomhed for at de skal kunne være gode. de har både hjerte og en smuk og spændende historiehvis man bare gider at høre efter. shadow of the colossus, kunne man vel tage som et glimrende eksempel. eller half life 2 er der også. men specielt shadow of the colossus. mage til så smuk og subtil historiefortælling har man set mage. spillet regnes også for at være spils svar på "Citizen Kane".
Gravatar

#10 PredatorX 12 år siden

mr gaijin (7) skrev:
Det ligner helt klart noget, en fan har smækket sammen i photoshop.


Ja, det er ubeskriveligt grimt.

Jeg ved slet ikke hvad Disney prøver med den plakat...???
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: