”Guardians of the Galaxy” blev en af årets største kassesuccesser, og mange anmeldere i både ind- og udland gav også James Gunns rumeventyr rosende ord med på vejen.

Se også: James Bond får besøg af muskelbundt fra “Guardians of the Galaxy”

De gode folk ved Screen Junkies, er dog ikke helt så begejstrede for filmen. I hvert fald får den nogle hug i deres seneste udgave af “Honest Trailers”-segmentet. Du kan se videoen nederst i nyheden.

“Guardians of the Galaxy” har indspillet for 771 millioner dollars på verdensplan, og er stadig den mest sete film i USA i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Corax 8 år siden

Det kunne måske have været en idé at advarer mod spoilers for dem der ikke har set filmen endnu?
Gravatar

#2 Snyltetast 8 år siden

#1 Honest Trailers er kendt for, at deres trailere indeholder spoilere. :)
Gravatar

#3 Corax 8 år siden

#2 Jeg har set filmen og kender godt Honest Trailers, men det er ikke ens betydende med at alle der ser denne nyhed også gør.

Jeg forventer at Filmz gør opmærksom på spoiler materiale.
Gravatar

#4 dslacker 8 år siden

Det er nok den mest venlige Honest Trailer vi endnu har set... De par blide kærtegn den får kan så gu ikke betegnes hug. Og de har også lige interviewet James Gunn, på en måde så salig Johan ville være stolt.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#5 Kviesgaard 8 år siden

Jeg morede mig kosteligt over Honest Traileren til Guardians of The Galaxy. Jeg morede mig også kosteligt over selve filmen, men traileren har for mig og se nogle gode pointer.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 SublimeKen 8 år siden

Jeg tror den her og den de lavede med Captain America: Winter Soldier har været de venligste Honest Trailers nogensinde. I CA: Winter Soldier indrømmer de at det er en gennemført fed film og i den her indrømmer de at de er "really reaching here".

Det lader til at de er glade for Marvel's film i år, selvom de måske ikke var så søde ved hverken Avengers, Thor 2 eller Iron Man 3 hvis jeg husker rigtigt.
Gravatar

#7 Kviesgaard 8 år siden

#6

Avengers synes jeg de var rimelige ved. De andre 2 gav de det tørt, som de mere eller mindre havde fortjent, set ud fra mit eget personlige synspunkt.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#8 KEiZ 8 år siden

dejligt, man kan altid lave grin med film selv om de er gode :)
vild med disse honest trailers....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: