Den officielle plakat for den kommende thrillerkomedie “Vengeance” er landet.

“Vengeance” er en sort komediefilm/triller, der omhandler journalisten og podcastværten Ben Manalowitz, som rejser sydpå fra New York City til det vestlige Texas for at undersøge en piges pludselige død – en pige, som han ovenikøbet datede i en kort periode, inden hendes død. I Texas finder han ud af, at pigen ikke døde af en overdosis som først antaget, men at hun angiveligt blev myrdet. På den baggrund kastes Manalowitz, spillet af instruktøren selv, hovedkulds ud i en ufrivillig hævntogt i selskab med offerets våbenglade familie.

Ud over at agere hovedrolleindehaver har skuespiller og manuskriptforfatter B.J. Novak (“The Office”, “The Premise”) også instrueret filmen, hvilket markerer hans instruktørdebut med en spillefilm. Derudover omfatter besætningen Issa Rae (“Insecure”), Ashton Kutcher (“No Strings Attached”), Boyd Holbrook (“Logan”), J. Smith-Cameron (“Succession”) og Dove Cameron (“Descendants”).

Du kan se plakaten her:

“Vengeance” får biografpræmiere i USA d. 29. juli, mens vi i Danmark må vente lidt længere på dens udgivelse, da de danske biografer ikke har den på programmet. I mellemtiden kan du se traileren her:Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: