Døren er åben til en dyster, postapokalyptisk verden i det første nye billede til “Fallout”.  

I anledning af “Fallout”-spillenes 25-års fødselsdag har Amazon Prime Video offentliggjort det første billede fra streamingservicens kommende adaptation af den højt elskede videospilserie.

Serien, der udvikles af “Westworld”-skaberne Lisa Joy og Jonathan Nolan, foregår ligesom spillene i en postapokalyptisk, retrofuturistisk verden og viser os følgerne af en atomkrig i 2077.

Billedet, som kan ses herunder, viser os indersiden af en såkaldt Vault – et beskyttelsesrum som man har bygget i forberedelse på atomkrigen –, der er blevet åbnet ud til den farefulde verden på den anden side.

Spilserien strækker sig over 6 udgivelser. Om den kommende serie tager udgangspunkt i et bestemt spil eller blot selve verdenen, som spillene afbilder, er uklart.

Nolan, der er bror til den ret så populære instruktør bag “The Dark Knight”-trilogien, Christopher Nolan, instruerer seriens pilotepisode, mens både han og Joy står for manuskriptet.

Læs også: “Nedtællingen til Christopher Nolans eksplosive historiske storfilm ‘Oppenheimer’ er begyndt med filmens første trailer”

På rollelisten finder vi navne som Walton Goggins (“The Hateful Eight”), Ella Purnell (“Army of the Dead”) og Kyle MacLachlan (“Twin Peaks”).

“Fallout” har endnu ikke fået nogen officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: