Der har allerede dukket en række uofficielle set-billeder op fra optagelserne til “Iron Man 3”, men nu har Marvel så besluttet selv at udgive det første officielle af slagsen, der viser Tony Starks mange dragter.

Se set-billedet ovre hos WorstPreviews.

“Iron Man 3” vil være løst baseret på Warren Ellis’ “Extremis”-historieforløb fra tegneserierne, som omhandlede indarbejdelsen af nanoteknologi hos Stark Industries.

Udover at Robert Downey Jr., Jon Favreau, Paul Bettany, Gwyneth Paltrow og Don Cheadle alle vender tilbage, så spilles skurken i denne omgang af Guy Pearce, mens også Ben Kingsley, Rebecca Hall og James Badge Dale medvirker.

“Iron Man 3”, der skrives og instrueres af Shane Black, har premiere 3. maj 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Mister Marvel 9 år siden

Glæder mig, allerede.

Så lige sherlock holmes 2 her idag, for anden gang og RDJ er en dygtig skuespiller, glæder mig til at se ham i avengers på dvd i efteråret, og jeg håber nu ikke det blir sidste gang, efter IM3 at vi ´´ser´´ ham som Iron-man og tony stark, fordi rygterne florere på nettet, men hvis og hvis, hvilken skuespiller tror i der kunne fylde hans sko ud????

„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Kviesgaard 9 år siden

Så er vi vist nået til Mark VII modellen, hvis jeg ellers kan tælle. Er fedt ud.

#1
Lige nu kan jeg ikke forestille mig andre i den rolle. Robert Downey Jr. er Tony Stark for mig. Men ok, jeg kunne heller ikke lige se Mark Ruffalo som Bruce Banner ( kendte heller ikke skuespilleren ), men han overraskede da særdeles positivt.

Skal jeg endelig komme med et bud, og det er hverken gennemtænkt eller fordi jeg kender skuespilleren godt, så har denne sære ide sneget sig ind i hjernegråden:

Sacha Baron Cohen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 birddog 9 år siden

Har lige været inde og se Avangers, der syntes jeg da at hans computer Jarvis snakker om at mark 7 modellen ikke var helt klar, men han bruger den alligevel.
Men er så slet ikke Iron man Geek.!

Gravatar

#4 Nukleon 9 år siden

#1 & #3 Mark VII er den han bruger i The Avengers.

De siger at IM3 bliver baseret på Extremis, så der skal nok komme en Mark VIII eller IX der er baseret nanoteknologi.
Gravatar

#5 Dison 9 år siden

EDIT: Jeg tog fejl, han begynder på nano i den ja.
Nu skal jeg ikke spille for klog, men Extremis dragten er da ikke nanoteknologi?
Mener jeg først er dragten efter Extremis. (Model 37?)
Gravatar

#6 Bruno 9 år siden

#5 -

I filmen er den, da de åbenbart omskriver historien lidt.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 Mister Marvel 9 år siden

det har de jo også gjort med de to andre film.

men håber den får succes.

men læste at Kevin Feige(En af de mange som er med til at bestemme over filmene) at de vil gerne havde lavet så mange så muligt af marvels helte, men at de alligevel går stille frem fordi een succes betyder jo ikke at de blot forsætter ud i det uendelige, men det lader til de er overvejende, men dette håber jeg sandelig også, fordi på et tidspunkt vil vi fans også få nok, fordi de har nu lavet 6 film , og vil gerne lave 6 mere og eventuel diverse solo-film, men de skal gå i en fin balance-gang.................Så de ikke vælter...

„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 Nukleon 9 år siden

#6 (Selvom det er nano allerede i den original historie) Så må man gå ud fra at de skriver historien om, da der allerede er leaked billeder af personer i bootleg Iron Man udstyr.

Hvis jeg skal komme med et gæt vil jeg tro at de også vil bruge elementer fra Armor Wars historien. Planerne til Iron Man's udstyr bliver lækket (eller også bare til Arc Reactor), og det vrimler pludselig med kloner af Iron Man. I den originale historie starter han ud med Silver Centurion rustningen og slutter til sidst af med at skifte om til Neo-Classic. I filmen starter han nok med Mark VII fra Avengers og ender nok med den nye Extremis baserede løsning.
Gravatar

#9 Therien 9 år siden

Gad vide hvordan det føles for Favereau? Sådan at stille op til 3eren Ironman i en mindre rolle, når det er en anden rolle.. Så vidt jeg husker endte det ikke sindsygt godt mellem og Junior.
Gravatar

#10 Therien 9 år siden

Det var noget vrøvl jeg fik postuleret der.. I en mindre rolle som Happy nu er, når det ikke er ham der holder tovet..

Skriv ny kommentar: