Sony Pictures har udsendt en række klip fra “The Amazing Spider-Man”, der bl.a. viser Peter Parker på flugt fra politiet.

Se klippene her.

“The Amazing Spider-Man” omhandler historien om, hvordan Spider-Man bliver til, og hvordan Peter Parker må lære at leve med sine nye kræfter, imens han stadig er en ung knægt i high school, hvor han i sin søgen efter sine forsvundne forældre ender med at må bekæmpe sin faders tidligere samarbejdspartner, den muterede Dr. Curt Connors’ alter-ego – The Lizard.

I hovedrollen som Spider-Man finder vi i denne omgang Andrew Garfield, mens kendte navne som Martin Sheen og Emma Stone også medvirker i filmen.

Se The Lizard og Spider-Man bekæmpe hinanden, når “The Amazing Spider-Man” svinger ind i danske biografer 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Nacas 10 år siden

Er jeg den eneste der synes at reboot af spiderman er latterlig? Der har været 3 film, der nogenlunde har været okay at se. Men, at starter helt forfra igen så tidligt.

Jeg skal ihvertfald ikke se denne her film i biffen§!
Gravatar

#2 Bruno 10 år siden

Nacas (1) skrev:
Er jeg den eneste der synes at reboot af spiderman er latterlig? Der har været 3 film, der nogenlunde har været okay at se. Men, at starter helt forfra igen så tidligt.


Du er den eneste i hele verden, med garanti...!

Men seriøst og som skrevet i flere tråde om denne film - det er et spørgsmål om rettigheder. Laver Sony ikke Spider-Man-film, ryger rettighederne tilbage til Marvel og så kan Sony ikke tjene penge på en af de mest populære superhelte overhovedet.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 FlushNorris 10 år siden

#1 Enig... men at det skulle ende med at jeg ikke kan overtales relativt nemt for at se den i biffen, er jeg ikke så sikker på..... <sucker/>
Gravatar

#4 Lauzzy81 10 år siden

Synes også det er tidligt de "re-booter" serien, men til gengæld ser den meget mere mørk og dyster ud, hvilket virker spændene! Og jeg glæder mig meget over at de i denne film har valgt at han selv skal lave sine netskyder som han gør i tegneserien og at det ikke er en del af hans "mutation"!

Meeeen ved ikke rigtigt om den får mig i biffen!
Gravatar

#5 Batsy 10 år siden

Udfra de klip virker den både herlig, sjov og spændene. Soundtracket lyder også rigtig godt, især Im swining around havde et dejligt, let og sjovt musik nummer. Er dog mest spændt på om hvordan de behandler the Lizard, her virker det som han er en stærk, og skræmmende skurk. Så længe de ikke fucker ham op ligesom de gjorde med Venom, som er i min viden en skræmmende skurk, da han var jo et direkte monster.

Hvis den bliver en succes, og de har jo annonceret en 2'ere, så bring Venom med igen, please!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Therien 10 år siden

Tror aldrig jeg har været så ligeglad med en film fra denne genre.. Hver gang der dukker et klip eller lignende op til denne film, kommer dens eksistens bag på mig.. Kun 6/6 og oscar buzz kan slæbe mig i biffen..
Gravatar

#7 Mister Marvel 10 år siden

Jeg vil nok kun købe den pga interesse for spider-man, men enig, med at det er unødvenligt at lave en (allerede) reboot af spidey, altså en 4´r kun sagtens have fungeret , blot at ved rykke frem i tiden, altså sæt den 10 år efter spider-man 3, og gør karakterne ældre, og bekæmpe en superskurk, og redde verden.

og forsætte derefter i sådan et univers, istedetfor en nybegyndelse/Reboot.
Og marvel har jo faktisk lavet sådan et univers, nemlig MC2, som foregår i fremtiden hvor pp og mj er ældre og deres datter er spider-girl....

Synes det ville have været fedt, hvis de havde gjort dette til en spider-man 4, 5 og 6.....

Men een ting, er ok, og hun hedder Emma Stone, hun virker rigtig til at spille gwen stacy :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 Høegh 10 år siden

Mig selv fra en anden tråd skrev:
I forhold til hele reboot-problimatikken, så ville det som jeg ser det være ret synd hvis der kun måtte være én vision/version af Spider-man (og andre superhelte). For når man tænker på kildematerialet, eksisterer der jo trods alt et utal af interessante fortolkninger, visioner og alternative tidslinier indenfor spider-man universet.
Denne nye franchise følger så 'Ultimate Spider-Man', med fokus på Peter Parkers high-school år og hans forældres mystiske forsvinden. Denne version lader endda til, på mange punkter, at være mere tro imod oplægget end Raimis.
Så længe der er interessante historier og forskellige versioner af universet at finde i oplægget, hvorfor så ikke også filmatisere dem?
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#9 HighFlyer15 10 år siden

Hvad er det lige for nogle dårlige B-film lydeffekter de bruger i den film?!

Da Connors bryder igennem døren, bliver der lige hamret på et klaver :P
Gravatar

#10 MOVIE1000 10 år siden

HighFlyer15 (9) skrev:
Hvad er det lige for nogle dårlige B-film lydeffekter de bruger i den film?!

Da Connors bryder igennem døren, bliver der lige hamret på et klaver :P


HEHE :D

Det er en film som jeg ser på tv om 7 år. ellers ingen interesse
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: