Den nye udgave af verdens største filmmagasin Empire har agent 007 på forsiden i anledning af den kommende James Bond-film ”Spectre”. Her kan man se det første eksklusive billede af Dave Bautista som lejemorderen Hinx. Du kan se billedet i fuld størrelse i galleriet til højre.

Se også: Kom med bag kulisserne til den næste Bond-film.

”Da jeg mødte Sam Mendes (instruktøren), stillede jeg kun to spørgsmål. ‘Er Mr. Hinx en badass?’ Sam svarede: ‘Ja, han er en badass’. Jeg spurgte: ‘Er han intelligent?’ Han svarede: ‘Meget’. Og det er dét, jeg godt kan lide ved Mr. Hinx. Han er velklædt og meget velopdragen. Og så har han meget humor. Han ved helt sikkert, hvad en metafor er,” fortæller Bautista med henvisning til sin karakter i ”Guardians of the Galaxy”.

I den nye film modtager James Bond en kryptisk besked fra fortiden, der sender ham på sporet af en ondskabsfuld organisation. Alt imens M kæmper en indædt kamp med politikerne for at holde den hemmelige organisation i live.

Ud over Daniel Craig og Dave Bautista medvirker også Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Monica Bellucci og vores egen Jesper Christensen i filmen.

“Spectre” får premiere i de danske biografer den 6. november i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 raylewis 6 år siden

når ingen skriver noget,hacker jeg nyheden

hvad blev der egentligt af glenn close?

Skriv ny kommentar: