Nikolaj Coster-Waldau holder lige nu en kort pause fra “Game of Thrones”, men det betyder ikke, at den danske skuespiller hviler på laurbærrene.

Se også: ”Game of Thrones”-skuespiller får måske hovedrolle i “The Last of Us”

Han er nemlig i fuld gang med optagelserne til fantasyfilmen “Gods of Egypt”. Og nu er det første billede fra filmens optagelser blevet offentliggjort. Du kan se det i galleriet her i nyheden.

“Gods of Egypt” handler om tyven Bek, der slutter sig til guden Horus – guden af himlen – på et eventyr i det gamle Egypten. Sammen skal de forsøge at besejre Set, guden af ørkenen og storme.

Brendon Thwaites har hovedrollen som den dødelige tyv, mens Nikolaj Coster-Waldau spiller Horus, som skal hjælpe Bek. Skurkerollen som Set spilles af Gerard Butler.

Filmen instrueres af Alex Proyas, der tidligere har instrueret sci-fi-filmene ”The Crow”, ”Dark City” og ”I, Robot”. “Gods of Egypt” får premiere i begyndelsen af 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nicki52 9 år siden

Hold da op, det går strålende for ham. Han er med i den største serie til dato, så det slår Mads Mikkelsen. Hannibal har ikke nær så stor fanskare som Game of Thrones.
For at se Hannibal, skal man ikke være sart, for der sker nogle klamme fucked up ting i den serie.

Men glæder mig til filmen, skal kun se den pga. af NCW. Ellers havde den ingen interesse.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 quack 9 år siden

Med Gerard Butler og Ncw i det gl. Ægypten skal den ses.

Skriv ny kommentar: