Se Tom Hanks som Walt Disney i første “Saving Mr. Banks”-trailer


Walt Disney Pictures har udgivet den første trailer til “Saving Mr. Banks”, hvori Tom Hanks har hovedrollen som manden bag “The House of Mouse”: Walt Disney.

Se traileren her.

“Saving Mr. Banks” omhandler den sande historie om Walt Disneys fjorten år lange forsøg på at overtale forfatteren af Mary Poppins, P.L Travers, til at filmatisere den klassiske bog.

Travers var ikke glad for tanken om at opgive rettighederne, da hun havde en så personlig tilknytning til bogen, der var løst baseret på hendes forhold til sin far. Hun overgav sig dog, og bogen blev omsat til film i 1964. Filmen blev en kritisk og finansiel succes, men Travers endte med at hade filmen og svor aldrig at sælge sit materiale til Disney igen.

Udover Hanks er Emma Thompson at finde i rollen som Travers, mens også Colin Farrell, Paul Giamatti, Jason Schwartzman og Kathy Baker medvirker i filmen, der er skrevet af Kelly Marcel og instrueres af John Lee Hancock, som stod bag den Oscar-vindende “The Blind Side”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 MOVIE1000 7 år siden

Efter at have set traileren ser jeg frem til at få den hjem engang. Synes det er et spændende projekt for Disney og lidt vovet.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 elwood 7 år siden

Jeg tror nu ikke den blir så vovet, jeg tror de køre den rimelig safe her, det er Disney som laver en film om Walt Disney... Og traileren gir også indtryk af det blir en af de her feel good film.

Ikke dermed sagt det ikke kan være en god film, eller underholdende for den sags skyld, Tom Hanks virker til og hygge sig i rollen.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 gi-jones 7 år siden

Jeg glæder mig sgu til den. Men jeg er også en sucker for Mary Poppins :-)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 Big Daddy 7 år siden

Jeg ser heller intet vovet her. Den ligner ikke en der dykker ned i The Prince of Darkness, den mørke side af Waltmanden. Ser indrømmet nu hyggelig nok ud alligevel.
Os, De Konforme
Gravatar

#5 the_paki_don 7 år siden

South Park giver et meget vovet indtryk af Disney koncernen... :D
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#6 Jach 7 år siden

MOVIE1000 (1) skrev:
Efter at have set traileren ser jeg frem til at få den hjem engang. Synes det er et spændende projekt for Disney og lidt vovet.

Som den eneste indtil videre, giver jeg dig ret i det er lidt vovet. Men det kommer allermest an på om de tager den del med om Travers holdning til filmen, da det jo vil sætte Disney i et negativt lys for nogle. Noget som jeg tvivler på Disney vil risikere. De har jo ikke engang turde at lave en film om ham før nu, og så han kun en del af historien og ikke så meget fokusset.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#7 TheChris 7 år siden

Jeg syntes det lyder som en spændende ide, men samtidig er det Disney der er tale om også frygter at fortolkningen af kilde materialet bliver for feel-good.
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
Gravatar

#8 elwood 7 år siden

Hvis man skal se en god dokumentar ang. Disney, ikke nødvendigvis Walt Disney, så er Waking Sleeping Beauty anbefalings værdig, har skrevet om den før.

Den omhandler den tid, hvor Disney studierne faktisk var i ret stor krise, og hvordan de kom ovenpå igen, men hele historien bag er ret spændende.

Lille sidespring, men ville lige nævne den igen.

Som sagt før, jeg tror det her blir en lighthearted film, og det har jeg heller ikke noget i mod :)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 misuma 7 år siden

Endelig en opfølger til Saving Private Ryan. Sådan Tom Hanks!

(Undskyld. Jeg er ikke blevet fodret endnu)
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: