Før “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige” blev en realitet, forsøgte George Lucas og Harrison Ford at få Sean Connery med på vognen. Lucas udtalte dengang: ”Der er et element af historien, hvor Sean kunne vende tilbage. Alt er muligt i disse film, og hvis Sean vil vende tilbage, vil han blive en central del af den nye historie.”

Som bekendt valgte Connery ikke at vende tilbage (muligvis efter at have læst manuskriptet…), og hans figur Henry Jones Sr. måtte i stedet finde sig i at være blevet aflivet i 4’eren.

Se også: Shia LaBeouf langer ud efter “Indiana Jones og krystalkraniet”.

Nu forlyder det dog, at Jones Sr. muligvis vender tilbage i “Indiana Jones 5”. Lad det dog være sagt med det samme, at der er tale om rygter med stort “R”. Ifølge Daily Express fortæller en “Hollywood-kilde” således, at Lucas og Ford forsøger at lokke den 80-årige skotte ud af pensionisttilværelsen og få ham til at være med i den kommende film – i en flashback-scene, må man formode.

Kilden fortæller endvidere, at Harrison Ford angiveligt skulle have sendt gaver til Connery for at prøve at få ham overtalt. ”Jeg tror, at han måske vil sige ja. Det ville blive på hans betingelser,” slutter den unavngivne kilde.

Se også: Shia LaBeouf om “Indiana Jones 5”: Det bliver vildt og cool.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 Lilleby 11 år siden

Ifølge ham kunne han godt lide den fjerde film.
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 11 år siden

Det alene kan gøre 5'eren bedre end 4'eren... og jeg synes nu stadig at 4'eren er okay, især hvis man lige spoler forbi 5-6 scener.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 Patriarch 11 år siden

Det tyder på en historie med tidsrejse... den er jeg med på... Det passer også meget godt med at historien er "crazy"... Jeg kan godt se potentialet.

Indiana Jones and the Time Machine (alt for banal en titel, men det spiller på H.G. Wells og noget pulp)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 PedeMeister 11 år siden

Ja flashback eller han kunne have iscenesat sin "død". Og hvorfor skulle han det, fordi han søger noget der får den hellige gral til at virke som legetøj! (man kan da håbe)
Gravatar

#5 Patriarch 11 år siden

PedeMeister (4) skrev:
Ja flashback eller han kunne have iscenesat sin "død". Og hvorfor skulle han det, fordi han søger noget der får den hellige gral til at virke som legetøj! (man kan da håbe)


Ja - det er også en mulighed.

Jeg er sgu frisk!
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 Zaphix 11 år siden

#1
Hvilket betyder at man enten bliver mere venlig/overbærende med alderen, eller også at senildemensen har sat ind, og at han ikke kan huske at han har set filmen, men igen gerne vil være venlig.

Vil dog gerne lokkes endnu engang med løftet om en god Indy film, hvilket må betyde, at jeg heller ikke har lært noget... :-S
Gravatar

#7 KEiZ 11 år siden

Det kommer aldrig til at ske, det tror jeg simpelt hen ikke på!!!
rygter rygter rygter, det er muligt Spielberg og Co. gerne vil have ham med men det er ønske tænkning. det er mere realistisk at Arnold dukker op som moren.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#8 chandler75 11 år siden

Patriarch (3) skrev:
Det tyder på en historie med tidsrejse... den er jeg med på...


Det havde jeg ikke tænkt på, men det kunne egentlig godt passe - især hvis de tidligere rygter om, at filmen vil omhandle Bermuda-trekanten, holder vand.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#9 Kredepops 11 år siden

Jeg håber at film nr. 5 er en prequel. ligesom Temple of Doom var en prequel til Raiders.

Raiders of the lost ark foregår i 1936 mens 'Temple' foregår i 1935. De kunne sagtens lade nr.5 foregå et år eller 2 før KOTCS. Det ville være et stærkt øjeblik hvis man rent faktisk så Henry Jones Sr. lade livet.
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 11 år siden

#9 Ikke en helt dårlig idé.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: