Shia LaBeouf har udviklet en mærkværdig – men samtidig dejligt befriende – vane med at rakke ned på de film, han har medvirket i, og som har været mega-blockbusters. For nylig udtalte han om “Transformers: De faldnes hævn”, at han “hadede den”, og nu er turen så kommet til manden med hatten.

LaBeouf, der for tiden er i Cannes for at promovere “Wall Street: Money Never Sleeps”, giver til Los Angeles Times således “Indiana Jones og krystalkraniet” et par kærlige ord med på vejen.

”Jeg føler, at jeg svigtede noget, som folk elskede og værnede om,” siger LaBeouf, som ikke mener, at hans rolle som actionhelt var overbevisende i filmen. Bl.a. fremhæver han den famøse “Tarzan”-scene:

“Når man svinger som en abe osv., kan man skyde skylden på manuskriptforfatteren og på Steven Spielberg. Men skuespillerens job er få det til at fungere, og det kunne jeg ikke. Så det er min skyld. Ganske enkelt.”

LaBeouf var dog ikke den eneste, der var utilfreds med filmen. Skuespilleren fortæller, at han og Harrison Ford havde flere diskussioner om filmen. ”Han var heller ikke glad for den,” siger LaBeouf om Ford. ”Filmen kunne være blevet opdateret. Der var en grund til, at den ikke blev universelt accepteret.”

”Vi skal være i stand til at tilfredsstille publikums appetit… Jeg tror, vi bare misforstod, hvad det var, vi forsøgte at tilfredsstille,” siger LaBeouf, der samtidig forventer, at han vil høre fra Spielberg efter sine udtalelser.

Se også: Harrison Ford om “Indiana Jones 5”: Det bliver ikke i en rullestol.Vis kommentarer (99)
Gravatar

#1 filmz-Utyske 12 år siden

Nå ja, men han har jo ret. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#2 Skeloboy 12 år siden

Det er helt fint at rakke ned på de film, man har været med i...men han har nu selv sagt ja til at være med. Derfor skal han nok se på hans egen dømmeevne også.
Gravatar

#3 filmz-Utyske 12 år siden

#2 -

Men det kan jo være lidt svært at kende resultatet på forhånd, når man arbejder for Spielberg f.eks., der jo plejer at være ganske fornuftig.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#4 filmz-Bruce 12 år siden

Fornuftig knægt!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Kiksmann 12 år siden

Rart at se der er nogen som tør tage ansvar for det de laver, syntes det er iorden at han påpeger at hans egen indsats ikke var god nok.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#6 BN 12 år siden

Skuespilleren fortæller, at han og Harrison Ford havde flere diskussioner om filmen. "Han var heller ikke glad for den," siger LaBeouf om Ford.


Gid Harrison Ford kunne bruge sin magt (bestående i, at ingen vil acceptere andre end ham i rollen) til at forlange et ordentligt manuskript til den 5'er, de truer med at leve. Altså et manuskript og en film, der er loyal overfor de tre film fra 1980'erne.

Men det er nok ønsketænkning - i lyset for enden af tunnelen står nemlig Indiana Jones' hidtil værste modstander: George Lucas - Raider of the Lost Chin.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 filmz-Avenger- 12 år siden

#2
Synes nu han klarer det du efterspørger meget godt med følgende udtalelser:

Shia skrev:
Når man svinger som en abe osv., kan man skyde skylden på manuskriptforfatteren og på Steven Spielberg. Men skuespillerens job er få det til at fungere, og det kunne jeg ikke. Så det er min skyld. Ganske enkelt.


At han og Ford så også får stukket et manuskript i hånden, der ikke viser sig at være publikums kop te, ja det forstærker jo så bare den negative følelse omkring filmen.

Jeg glæder mig dog stadig til 5'eren, hvis den bliver til noget.
Gravatar

#8 DJAS 12 år siden

#7

Fint han kan se det selv, men synes stadig manusforfatteren bør tage en del af det på sin kappe... tror ikke en anden skuespiller havde fået det til at virke mere troværdigt - det var bare en underlig scene! :)
Gravatar

#9 Skeloboy 12 år siden

#7 - jamen...siden hvornår har man læst en hel nyhed?...;)
Gravatar

#10 MOVIE1000 12 år siden

Hvordan kan man spille skuespil ved at svinge sig som Tarzan?

jeg synes ikke han var decideret dårlig i filmen, han passede måske bare ikke rigtig til rollen som Indy the 3th. Håber nu stadig at han og Ford samt resten af crewet laver en 5er.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: