Skuespilleren Sebastian Stan fra “Gossip Girl” og den kommende “Hot Tub Time Machine”, som selv var til audition til rollen som den patriotiske superhelt Captain America, er blevet castet som dennes unge hjælper Bucky Barnes i “The First Avenger: Captain America”. Selve titelrollen gik for nyligt til Chris Evans.

I tegneserien opdagede den forældreløse Bucky Barnes Captain Americas sande identitet og overbeviste ham om at blive hans hjælper. Han blev senere hen dræbt, da han forsøgte at demontere den eksploderende raket, der angiveligt også dræbte Captain America, men som i stedet slyngede den maskeklædte krigshelt dybt ind i den nordlige polarcirkel, hvor han lå frossen i årtier.

Ligesom andre skuespillere har Sebastian Stan indgået kontrakt på at lave fem eller seks film, men der er ingen forlydener, om det også vil inkludere film, der udspiller sig i moderne tider, eller om han også vil dukke op i “The Avengers”.

“The First Avenger: Captain America”, der instrueres af Joe Johnston, påbegynder optagelser i Europa til sommer og vil blive udsendt i biograferne i juli 2011.

Klik her for at læse flere nyheder om “The First Avenger: Captain America”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kviesgaard 13 år siden

Han blev senere hen dræbt, da han forsøgte at demontere den eksploderende raket, der angiveligt også dræbte Captain America


Nu er begrebet død jo en meget relativ størrelse i Marvel universet. Man er vel sådan set kun død indtil en anden forfatter omskriver historien. I tilfældet med Bucky Barnes har forfatteren Ed Brubaker jo formået ikke bare at genoplive ham, men også lade ham overtage Captain America identiteten, da Steve Rogers (angiveligt) døde.

Normalt er jeg ikke den store Captain America læser, men Ed Brubakers historier har faktisk gjort figuren interessant i mine øjne. Er man en smule interesseret, vil jeg da varmt anbefale at opstøve de historier, som Ed Brubaker har forfattet med figuren.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 filmzkim 13 år siden

Sebastian Klein er Captain Americas sidekick Bucky

Skriv ny kommentar: