Sebastian Stans leading man-status strækker sig til meget mere end bare hans udseende – det gør nye billeder fra den kommende A24-film “A Different Man” klart.

Man kan efterhånden nå ekstremt langt med proteser og makeup, når det kommer til at uigenkendeliggøre ellers globale Hollywood-stjerner. Det har vi for nyligt set hos Colin Farrell i “The Batman”, og nu ser vi det hos Sebastian Stan i “A Different Man”. Sjovt nok er det også den samme mand, Mike Marino, der har stået bag begge transformationer.

“A Different Man” fortæller historien om en mand (Stan), der lider af nervesygdommen neurofibromatose, som beslutter sig for at undergå en rekonstruktiv operation i ansigtet, blot for at blive besat af en skuespiller, der spiller ham i en rolle baseret på hans liv.

Billedet er blevet delt af Stan selv og kan ses lige her.

Over for Stan spiller den norske Renate Reinsve, der har opnået store roser for sin præstation i Joachim Triers “Verdens verste menneske”, og “Under the Skin”-skuespiller Adam Pearson, der netop lider af den ovennævnte sygdom.

Pearson har tidligere arbejdet sammen med filmens instruktør og forfatter, Aaron Schimberg, på filmen “Chained for Life”.

Læs også: “‘Ex Machina’-instruktør Alex Garland laver A24-actionfilm ‘Civil War’: Kirsten Dunst er i hovedrollen”

“A Different Man” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: