Den 90. udgave af Oscar-showet blev set af 26,5 millioner amerikanere. Det er et rekord-lavt antal seere til verdens største film-show.

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at jubilæums-udgaven af Oscar-showet bød på seerflugt.

Med Jimmy Kimmel i spidsen som vært bød showet på en åbnings-monolog præget af #MeToo, som også var at finde i nogle af vinder-talerne – særligt Oscar-nattens bedste tale, som Frances McDormand stod for.

Men det var altså ikke det, som seerne ønskede sig af et Oscar-show, som kun 26,5 millioner amerikanere altså gad at se.

Det er 19 procent dårligere end sidste år, hvor Jimmy Kimmel også var vært, imens det er fem millioner færre seere end den hidtidige bundskraber fra 2008.

De nominerede film bød ellers på pæne Box Office-tal i form af “Dunkirk”, “Get Out” og Oscar-vinderen “The Shape of Water” – samt “The Last Jedi” og “Blade Runner 2049” i de tekniske kategorier. Men det var altså ikke nok til at lokke seerne til skærmen.

Oscar-showet i 2019 afholdes d. 24. februar.

Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 Michael2t 5 måneder siden

Justin (19) skrev:
#17

Tron:Legacy er den perfekte IMAX 3D film


Jeg ville SÅ gerne have set den i biografen :( Forstår ikke rigtigt, hvorfor "Avatar" fik bedre kritik.
Gravatar

#22 SublimeKen 5 måneder siden

#16

At den blev nomineret til Producers Guild of America Award, for bedste film 2017, vil jeg vove at påstå er ret meget uden for rimelighedens grænser. Det er ret tydeligt gjort pga. det politiske aspekt, og ikke pga. filmens kvalitet. Det er en god film, men ikke blandt en af bedste filmproduceringer fra 2017. Om man kan lide den eller ej, så er den objektivt set, ikke blandt de bedste film i 2017, det har den for mange objektive fejl, og er simpelthen for svag til.
Gravatar

#23 Mejse 5 måneder siden

#22 jep ganske enig, det er den ikke stærk nok til, gør det stadig ikke til et godt eksempel, og det kan muligvis være politisk, men når man ser på 2-3 af de andre nomineringer, så er det jo samme "svage" kvaliteter de har.

Skriv ny kommentar: