Gennem filmsiden ComingSoon.net er det muligt at se hele seks filmklip fra 20th Century Fox’ forestående scifi-eventyr “Jumper”, der er instrueret af Doug Liman, som også stod bag “Mr. and Mrs. Smith” og “The Bourne Identity – Manden uden navn”.

“Jumper”, som har Hayden Christensen og Samuel L. Jackson på rollelisten, bygger over Steven Goulds roman og følger en ung mand, der opdager, at han takket være en genetisk uregelmæssighed besidder evnen til at teleportere. I jagten på at finde den mand, han mener, er ansvarlig for sin mors død, begynder drengen at vække opsigt hos National Security Agency og en anden teenager med samme evner.

I filmen finder man desuden Rachel Bilson, Jamie Bell, Max Thieriot, Shawn Roberts and AnnaSophia Robb. “Jumper” springer ind på de danske lærreder fra 22. februar.

Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 MTK 10 år siden

Hold da fest, jeg kunne ikke holde til at se mere end to af de gudsjammerlige filmklip. Skuespillet er på højde med Orange County, cringe-worthy.
Gravatar

#2 Wrangque 10 år siden

This is pathetic.
Gravatar

#3 filmz-Kragmose 10 år siden

Ja, det ser desværre forfærdeligt ud. Havde ellers ventet andet af Doug Liman -.-
Gravatar

#4 mar16 10 år siden

og freeman er enda med i det her lort... ak... ... ...
Gravatar

#5 Lawman. 10 år siden

#4? Mener du ikke Samuel L. Jackson?
Gravatar

#6 mar16 10 år siden

ups...my bad
Gravatar

#7 filmz-ec 10 år siden

Jeg ku ik lige se en speciel dårlig tendens i klipne. Men jeg ser heller ikke OC, så jeg ved ikke hvordan den standard er....

Skriv ny kommentar: