William Shatner aka. den “gamle” James T. Kirk lader til at være kommet sig over, at han ikke blev tilbudt nogen rolle i J.J. Abrams’ “Star Trek”.

Den aldrende skuespiller, som udgav YouTube-videoer og gerne udtalte sig om, hvor skuffet og vred han var over ikke at være med i “Star Trek”, har nu udtalt, at han gerne så sig selv medvirke i den kommende efterfølger til det store sci-fi-hit.

J.J. Abrams og filmens to manuskriptforfattere havde dog også til at starte med haft idéer til, hvordan Shatner kunne have medvirket i “Star Trek”, men mente, at intet, de kunne komme på, ville passe ind med det, de prøvede at fortælle med historien – så det blev derfor ikke til nogen cameo til Shatner i denne omgang.

Dog er Shatner ikke kommet sig så meget, at han endnu rent faktisk har set den første film… Han udtaler: ”Jeg ser frem til den. Jeg har hørt, at den er fantastisk, og den har fået nogle fantastiske anmeldelser.”


Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 David Munch 10 år siden

Kunne de ikke bare bruge ham som en slags fortæller i starten? Det ville da sikkert virke fint.. Og så ville han have fået det rampelys han gerne vil have.
Gravatar

#2 Dragon_Claw 10 år siden

Den aldrende skuespiller, som udgav YouTube-videoer og gerne udtalte sig om, hvor skuffet og vred han var over ikke at være med i "Star Trek"

Ugh!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#3 Blacksanta 10 år siden

Der er absolut ingen grund til, at de skal bukke under for en eller anden selvglad tåbes ønske om, at få lidt rampelys igen.

Cameo's er ofte fede, og en hyldest til den oprindelige film/serie/osv., men hvis forfatterne overhovedet ikke kan komme på en god måde, at "bruge" ham på, så burde de ikke.
Gravatar

#4 thomasegebaek 10 år siden

Hørte et interview med forfatterne hvor de sagde at de var tæt på at have ham med alligevel. Det var noget i stil med det her:

Spock Prime vil overbevise lille Spock om hvor vigtigt det er at han støtter Kirk og viser ham en video som Kirk (prime/shatner) har sendt ham, hvor en meget gammel Kirk ønsker ham en god fødselsdag og sammetid siger farvel for sidste gang, da Spock tager afsted på hans mission for at redde Romulan og han umuligt vil være i live når han vender tilbage.
Gravatar

#5 steadi07 10 år siden

Jeg støtter selvfølgelig at Shatner er med i den næste film. Manden har verdens største ego, så det ville være synd ikke at føje ham.

Om det så var en lille cameo, så ville det være for vildt.

Var jeg forresten den eneste der fik gåsehud i slutningen af filmen hvor "introen" blev sagt?
Gravatar

#6 Taxwars 10 år siden

Det er jo ikke fordi de holder sig specielt meget til logik i den film, så hvad var problemet? Tsk tsk.
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#7 Nukleon 10 år siden

#4 Mmmh, det passer bare ikke ind i kontinuiteten. Kirk forsvinder i 2293 (Generations) og er derfor for længst erklæret død i 2387 hvor Spock Primes tidsrejse starter.
Gravatar

#8 thomasegebaek 10 år siden

#7 hmm, nok derfor de droppede det. Kunne ellers gode lide idéen hvis han absolut skulle klemmes ind.

Hvor gamle bliver Vulcanere?
Gravatar

#9 The Insider 10 år siden

#8, sædvanligvis 200-250 år :-)
War. War never changes.
Gravatar

#10 kasperfmn 10 år siden

#9 Det var da ikke så slemt igen. Måske man skulle have været født Vulcaner :-)

Skriv ny kommentar: