Marvels kommende superhelteserie, “She-Hulk: Attorney at Law”, bryder igennem på Disney+ en dag senere end først planlagt.

Serien, der introducerer os til Bruce Banners bomstærke kusine, skulle oprindeligt have haft premiere onsdag den 17. august, men Marvel har med en ny video annonceret en ændring i premiereplanen. Seriens første afsnit udkommer nu i stedet torsdag den 18. august.

Det betyder, at seriens fremtidige afsnit også vil udkomme torsdage på Disney+. Dermed undgår serien at ramme premieredatoen på Disneys anden kommende storsatsning, “Star Wars”-serien “Andor”, der får premiere på streamingtjenesten den 21. september. Du kan se den nye trailer til “Andor” lige her.

I modsætning til de fleste andre hidtidige MCU/Disney+-serier består “She-Hulk: Attorney at Law” af ni episoder. Serien har Tatiana Maslany i hovedrollen som Jennifer Walters, der efter at have modtaget en nødblodtransfusion fra sin fætter, Bruce Banner, aka Hulk, må lære at finde balancen mellem livet som advokat og som superhelt.

Læs også: “She-Hulk må lære at håndtere superheltelivet i den første trailer til den nye Marvel-serie ‘She-Hulk: Attorney at Law'”

Mark Ruffalo optræder naturligvis endnu engang som Banner, mens Tim Roth gør comeback som skurken the Abomination, aka Emil Blonsky. Det bliver også første gang siden afslutningen af “Daredevil” Sæson 3, at vi ser Charlie Cox tilbage i den ‘blinde’ superhelts blodrøde rustning.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: