“Sherlock”-fans skal måske vente to år på nye afsnit. Igen.


For fans af BBC-serien “Sherlock” var den to år lange ventetid mellem føljetonens 2. og 3. årgange praktisk talt ulidelig. Og det ser ud til, at seriens tilhængere igen skal vente længe på nye eventyr med mesterdetektiven Sherlock Holmes og hans tro væbner, John Watson.

Se også: Ny “Sherlock”-miniepisode bygger bro mellem sæson 2 og 3.

I januar blev seriens 3. sæson – der bestod af i alt tre afsnit – transmitteret. Ligesom føljetonens to første sæsoner sluttede sæson 3 med en gedigen cliffhanger, der fik de sociale medier til at gløde.

Men ifølge seriens hovedproducer, Steven Moffat, kan det godt være, at tv-seerne igen skal vente to år på en opfølgning. ”Hvis folk skal vente to år, så skal de vente to år,” fortalte han spilhjemmesiden IGN.

Moffat og hans kollega Mark Gatiss, som også spiller Sherlocks bror, Mycroft, foran kameraet, har dog afsløret, at de både er ved at udarbejde en 4. og en 5. sæson af den populære, prisbelønnede tv-serie, der tager udgangspunkt i Sir Arthur Conan Doyles gamle bøger om Holmes og Watson.

Hvis vi er heldige, skal vi dog ikke vente helt til 2016, før Benedict Cumberbatch og Martin Freeman atter optræder på tv som det mægtige makkerpar. BBC er angiveligt interesserede i at få den 4. sæson lavet hurtigst muligt, da den 3. sæson var deres mest sete tv-drama i over et årti. Men både Moffat, Cumberbatch og Freeman har meget travlt i øjeblikket med andre projekter.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Frederik 7 år siden

Det er fint med mig, jeg har mistet en del af min begejstring for serien efter den seneste sæson. Der var et par gode øjeblikke i alle afsnittene, men som helhed føltes det mere som fan service og ønsketænkning skrevet af en dedikeret fan, end en egentlig ny sæson af "Sherlock".
Gravatar

#2 Salene 7 år siden

Har ik set et eneste afsnit endnu^^ nu det endelig tid til gå i gang ka jeg forstå.
Gravatar

#3 Gasivodo 7 år siden

Jeremy Brett!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#4 Patriarch 7 år siden

Og hvor længe skal fans vente på anden sæson på Netflix? :D
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 Fredag 7 år siden

Håber tiden bliver brugt godt. Der var dog begyndt at komme sprækker i værket i sidste sæson, som lagde ud med seriens ifølge mig, svageste afsnit. Det var faktisk tæt på middelmådigt. Den oppede sig dog og sidste afsnit lovede trods alt godt for fremtiden.
Gravatar

#6 MOVIE1000 7 år siden

Til den tid så får Dr. Watson da fuldskæg.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Doom 2: Hell on Earth 7 år siden

SÅ er den vist heller ikke bedre.
Doctor Last Warning
Gravatar

#8 the_paki_don 7 år siden

Fuldstændigt enig med Frederik. Havde det på præcis samme måde.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#9 Jakob5566 7 år siden

Patriarch (4) skrev:
Og hvor længe skal fans vente på anden sæson på Netflix? :D


Du kan se alle afsnittene på DR3s hjemmeside :)
Gravatar

#10 The Insider 7 år siden

Jeg var personligt også viiiiiiiiiild med 3. sæson. Ja, det først afsnit kommer lidt sløvt fra start, men afsnit 2 er noget af det bedst konstruerede tv, jeg nogensinde har set, og cliffhangeren var også solid.
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: