Besværgelserne fyger om ørene på vores helte i den nyeste trailer til det næste verdensomspændende eventyr i “Fantastic Beasts”-franchisen.

Magizoologen Newt Scamanders eventyr fortsætter i “The Secrets of Dumbledore”. Filmen foregår i 1930’erne, hvor Albus Dumbledore samler et hold af magikere (og en enkelt muggler), der med Scamander i front bliver sendt ud på en farlig mission fyldt til randen med fantastiske skabninger og magiske håndlangere ledt af den ondsindede Gellert Grindelwald.

Traileren teaser et hav af de lokationer, som vi kan glæde os til at udforske. Vi rejser med Scamander og co. til både Bhutan, Kina, Tyskland og sidst, men bestemt ikke mindst, Hogwarts, og vi kan glæde os til at blive forkælet med masser af besværgelser, trolddomme og dueller.

Det er med garanti ikke gået mange danske filmfans’ næser forbi, at Mads Mikkelsen har overtaget rollen som filmens skurk fra Johnny Depp, der blev fyret fra produktionen kort efter dens begyndelse. Den danske skuespiller er dog intet dårligt alternativ, og i vanlig Mikkelsen-stil sørger han for allerede i traileren at indtage rollen i overbevisende manér.

Læs også: “Derfor blev Johnny Depp fyret – mest oplagte afløser laver ‘The Batman'”

Scamander spilles endnu engang af Eddie Redmayne, mens Jude Law for anden gang påtager sig rollen som Dumbledore. Derudover giver filmen os også et gensyn med Dan Fogler, Ezra Miller, Alison Sudol, Katherine Waterston, Jessica Williams, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Victoria Yeates og Callum Turner. Filmen introducerer os også for Dumbledores bror, Aberforth, som spilles af Richard Coyle.

David Yates, der instruerede de sidste fire film i “Harry Potter”-franchisen samt de første to “Fantastic Beasts”-film, har endnu engang siddet i instruktørstolen. Filmen er skrevet af skaberen af det magiske univers, J.K. Rowling, og Steve Kloves, forfatteren bag størstedelen af filmene i den originale filmserie.

“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” får dansk premiere den 7. april.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Hugosarang 2 år siden

Desværre er det bare ikke et godt nok univers. Det har ikke charmen ligesom Harry potter. Jeg kalkulerer et flop
Gravatar

#2 compax 2 år siden

Uuuuuh, glæder mig total til denne. det bliver godt. :)
Gravatar

#3 The_Corrector 2 år siden

No Depp = No success!

Skriv ny kommentar: