Nu er den sidste trailer her, inden det går løs med “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Og det er den hidtil mest dystre og mørke trailer, vi har set, hvor den gammel, slidt Batman udfordrer den unge gud, Superman.

Se også: ”Suicide Squad” fører online buzz-liste

Filmen er de fleste superheltefans våde drøm, da to af DC Comics mest elskede helte tørner sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og The Flash have mindre roller.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

Zack Snyders superheltebrag får dansk premiere den 24. marts 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 ccbm 8 år siden

Er det en direkte sequel til Batman og Robin?
Gravatar

#2 terrible_pete 8 år siden

Er bange for jeg ikke finder den helt så "dyb" som Nolans.. Men kan være jeg bliver positiv overrasket!
Gravatar

#3 Mads47 8 år siden

Glæder mig, synes stadig Watchmen er klart en af de bedste superhelte film. Så håber han kan gøre det igen.
Gravatar

#4 Jack Slater 8 år siden

Jeg samler lige min kæbe op fra gulvet... Ja jeg forholder mig mega positivt! og denne trailer er tilbage på sporet igen, efter den lidt skuffende tredje trailer.

#3 Håber også han kan gøre det igen, men jeg er bange for at Watchmen er Zack Snyders Blade Runner, det éne mesterværk lavet af ham selv, som han nu ikke kan overgå, præcis som Ridley Scott.

Men den behøver nu heller ikke være lige så god, som Watchmen, for at blive en super* god film!*No pun intended
Gravatar

#5 Eraz 8 år siden

Denne trailer er klart mere fed en den forrige.
Gravatar

#6 Driver 8 år siden

Sådan skal en trailer skrues sammen. Den viser MEGET mere end den forrige, MEN den viser ikke forbindelsen mellem de klip den viser. Den røber intet i forhold til den forrige. Stærkt comeback DC. Først en fed Suicide Squad trailer og nu denne. Det skal nok blive et hæderligt år for DC.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#7 jonaspvideovidjo 8 år siden

Ser superfedt ud, men skal folk ikke lige slappe lidt af med det der "Gamle og trætte Batman". Nu ved jeg jo ikke hvor gammel han skal forestille at være i filmen, men Ben Affleck er trodsalt kun 43. Det ville være en gammel Batman hvis han var i slut-halvtredserne eller oppe i tredserne.
Gravatar

#8 cain 8 år siden

Jeg ved ikke hvorfor skribenten er så vild med at kalde det "de fleste superheltefans våde drøm" da det bare SKAL med hver gang.. Mine våde drømme er ikke med 2 mænd.
Gravatar

#9 Geekalot 8 år siden

Den her skal jeg hvert fald ind og se, det helt sikkert :) Cain man er ikke en mand før man har prøvet en man, fik jeg hvert fald fortalt engang, så mener stadig man er en knægt når man er 36 :)
Gravatar

#10 Therewillbeblod 8 år siden

jonaspvideovidjo (7) skrev:
Ser superfedt ud, men skal folk ikke lige slappe lidt af med det der "Gamle og trætte Batman". Nu ved jeg jo ikke hvor gammel han skal forestille at være i filmen, men Ben Affleck er trodsalt kun 43. Det ville være en gammel Batman hvis han var i slut-halvtredserne eller oppe i tredserne.


Jeg sidder også og føler mig ekstremt gammel (er 31) - hver gang jeg læser at Batman i denne (sikkert elendige cgi-overpumpede) b-film er gammel og slidt...fordi manden er 43 og har lidt douche-bag-skæg stubbe, er han vel næppe gammel og nedslidt.

Eller kører superhelte på samme måde som fodbold og håndboldstjerner - altså har de bedste år mellem 19-32?
Fuck Jurassic World!!

Skriv ny kommentar: