Den første filmatisering af Naughty Dogs fantastiske “Uncharted”-spilserie er lige om hjørnet, og nu har Sony frigivet filmens sidste actionfyldte trailer.

Efter utallige år i udviklingshelvede får vi inden længe endelig Nathan Drake og Victor “Sully” Sullivan at se på det store lærred.

Den kommende “Uncharted”-film er dog ikke nogen direkte fortolkning af et af de fire spil i franchisen, der har Drake i hovedrollen. I stedet er den en nyfortolkning af karakterens oprindelseshistorie og blander elementer fra spillene sammen med nye ideer for at give os et eventyr, vi endnu ikke har set.

Én scene fra spillene, der genfortolkes er den ikoniske flyscene fra “Uncharted 3”. Den kan du se lige her.

“Uncharted” følger Nate (Tom Holland) og Sully (Mark Wahlberg) på deres første fælles verdensomspændende eventyr. De er på jagt efter Ferdinand Magellans 500 år gamle forsvundne skat, men de mange mysterier og gåder er ikke deres eneste udfordring. Den nådesløse Santiago Moncado (Antonio Banderas) mener, at hans familie er de retsmæssige arvinger til skatten, og vil gøre alt for selv at få fingrene i den. Hvis det lykkes vores duo at opklare mysteriet og modstå Moncado, står de over for at finde 5 mia. dollars og muligvis Nates forsvundne bror.

“Zombieland”- og “Venom”-instruktør Ruben Fleischer står bag roret på den kommende Sony-film og har fortolket et manuskript skrevet af Rafe Judkins (“The Wheel of Time”) og forfatterduoen Art Marcum and Matt Holloway (“Iron Man”).

“Uncharted” får dansk biografpremiere den 10. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: