En ikonisk sekvens fra “Uncharted”-spillene genskabes i et nyt klip fra den kommende filmatisering.

Adrenalinen får lov til at pumpe for fuld drøn, når vi endnu engang (hvis man har spillet spillene) ser Nathan “Nate” Drake hænge fra fragtflyets last, imens nogle bad guys forsøger at gøre det af med vores eventyrlystne actionhelt.

I stedet for en animeret Nathan Fillion-lignende spilfigur, får vi denne gang Drake at se i live-action. Her spilles han af “Spider-Man: No Way Home”-stjernen Tom Holland, der endnu engang må vise sine akrobatiske action-evner.

Læs også: “‘Spider-Man: No Way Home’ har som den første film under pandemien rundet 1 mia. dollars”

Sammen med Nate er selvfølgelig hans mentor, Victor “Sully” Sullivan, der spilles af ingen andre end en overskægsløs Mark Wahlberg (“The Departed”). Fanfavoritten Chloe Frazer — spillet af Sophia Ali (“Truth or Dare”) — er også ombord på flyet og sørger for skudkampen, mens Nate dingler fra flyets last. Du kan selv se klippet her.

Sony-filmen er ikke en direkte filmatisering af “Uncharted”-spillene. Filmen drager derimod blot inspiration fra dem og skaber dermed sin egen uafhængige og (mere eller mindre) originale fortælling om Nate og Sully.

I filmen er de to eventyrere på en verdensomspændende jagt efter efter den portugisiske søfarer Ferdinand Magellans forsvundne skat. I deres søgen står de over for et mysterium fyldt med gåder, men de kæmper mod tiden, for Antonio Banderas’ ondskabsfulde Moncada er også ude efter de historiske kostbarheder.

Filmen instrueres af Ruben Fleischer, der stod bag både “Zombieland” og dens efterfølger “Zombieland: Double Tap”.

“Uncharted” får dansk biografpremiere den 10. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: