Selvom Sigourney Weaver tidligere har været tilbageholdende over for endnu en “Alien”-film, er skuespillerinden igen alligevel blevet frisk på at genoplive den røvsparkende heltinde Ellen Ripley fra den populære gyserfranchise i endnu en film om de syreholdige monstre – såfremt de rette folk er bag projektet.

Formentlig inspireret af de seneste comebacks fra aldrende actionstjerner som Sylvester Stallone og Harrison Ford kan Weaver fortælle til britiske OK! Magazine, at hun er villig til at vende tilbage for at tage kampen op mod de udenjordiske monstre.

”Jeg ville helt sikkert lave endnu en film, hvis jeg havde en instruktør som Ridley Scott, og vi havde en god idé,” forklarer Weaver. ”Ridley er meget entusiastisk omkring det.”

Den snart 60-årige Sigourney Weaver portrætterede første gang den handlekraftige Ripley i en alder af 30 år i “Alien: Den 8. passager” fra 1979, hvorefter hun medvirkede i de tre følgende fortsættelser.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#1 Patriarch 15 år siden

JEG ER SÅ PÅ... Jeg kan ikke helt se hvordan de kan "pull it off" rent historiemæssigt. Men en ny Alien film af Scott ville være noget som velkomment.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 filmz-mcclane 15 år siden

det tror jeg også på det bliver godt med en ny alien film cool.
Gravatar

#3 reschat 15 år siden

:-D

Det er sådan en nyhed der bringer til smil til mine læber. Jeg elsker alien-filmene (ikke AvP, da de fuldstændig ødelægger de rigtige alienfilm og blot er dumme monster actionfilm) - og ser det som en god ting hvis der kommer en ny, så længe både Sigourney Weaver og Ridley Scott er inde over projektet.
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#4 filmz-Wok 15 år siden

No, no, no... Det er universet, mørket og aliens der er interessant - ikke Ripley. Hendes historie er fortalt (og det endda en gang for meget). Det vil være ærgerligt, at spilde kræfter på at skrue Ripley ned i en film, få en historie passet ind, og banket ligegyldigheder på plads bare for at få hende med. Slip kreativiteten løs, spræng rammerne og find på noget nyt... HELT nyt...

My 50 cents...

- L
Gravatar

#5 PredatorX 15 år siden

I min hjerne eksisterer der kun 3 Alien film, og da Ripley karakteren døde i den tredje, kan jeg ikke se hvorfor hun skulle kunne vende tilbage i en ny film. Mon de finder på noget tåbeligt, som at hun er blevet genoplivet? Og for ekstra kick er blevet en halv alien selv? Tja man kan jo kun gætte på hvilke tåbeligheder de kan rode sig ud i...

En ny film vil dog være mere end velkommen. Jeg mener bare overhovedet ikke, at en tilbagevenden Ripley er en nødvendighed.

Edit: what #4 said
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 moulder666 15 år siden

What #5 said...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 filmz-Batwing-One 15 år siden

hmm... jeg kan altså sagtens undvære Ripley i en ny alien film.!
Stay frosty people !!
Gravatar

#8 filmz-Bruce 15 år siden

Få Ridley bag kameraet og Ripley væk fra kameraet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 Hive 15 år siden

#4 Enig. Vi har fået mere end rigeligt Ripley allerede, det er jo ikke hende der gør Alien-filmene interessante. Hun gav mening i de to første, men lad os nu prøve noget nyt.
Gravatar

#10 aeries 15 år siden

Jeg elskede Ripley in Alien, Aliens og Alien 3.

Alien 4 var.. underlig. Og slet ikke den Ripley som de fleste af os var kommet til at holde så meget af.

Hvor meget jeg end gerne ville se en ny alien film med Ripley, kan jeg ikke se hvordan det kan lade sig gøre. Den "nye" Ripley fra Alien 4 kan jeg godt undvære. Og den gamle er død.

Som #4 skrev, vil jeg hellere end gerne se en ny film men uden Ripley. Hun er ligesom ude af historien.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: