Selvom Sigourney Weaver tidligere har været tilbageholdende over for endnu en “Alien”-film, er skuespillerinden igen alligevel blevet frisk på at genoplive den røvsparkende heltinde Ellen Ripley fra den populære gyserfranchise i endnu en film om de syreholdige monstre – såfremt de rette folk er bag projektet.

Formentlig inspireret af de seneste comebacks fra aldrende actionstjerner som Sylvester Stallone og Harrison Ford kan Weaver fortælle til britiske OK! Magazine, at hun er villig til at vende tilbage for at tage kampen op mod de udenjordiske monstre.

”Jeg ville helt sikkert lave endnu en film, hvis jeg havde en instruktør som Ridley Scott, og vi havde en god idé,” forklarer Weaver. ”Ridley er meget entusiastisk omkring det.”

Den snart 60-årige Sigourney Weaver portrætterede første gang den handlekraftige Ripley i en alder af 30 år i “Alien: Den 8. passager” fra 1979, hvorefter hun medvirkede i de tre følgende fortsættelser.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#11 filmz-Sauron 15 år siden

Ripley er ikke en absolut nødvendighed, men så skal de IKKE indsætte en ny heltinde, for i min verden er der INGEN actionheltinder, der bare kommer op på siden af Ripley - Lara Croft, Charlies Angels og hvad der ellers er fundet på - de er ikke troværdige.
Ripley er helt menneskelig, og derfor kun ultrasej når det virkelig gælder, og så er der samtidig noget moderligt over hende - hvis de laver noget a la Alien (Scotts film) og med Ridley Scott selv som instruktør, vil jeg være en af de første til at løse billet :-)
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#12 Tylerdurden 15 år siden

Et par forslag til titler:

"Ripley's believe it or not"
"The Talented Mrs. Ripley"
"My stepmother is an Alien 4 sho"
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#13 thomasegebaek 15 år siden

Sker ikke, Ridley Scott og James Cameron går aldrig med på den og Fincher bliver nok ikke spurgt igen...

Er også ligeglad med ripley... hendes historie blev perfekt afrundet i trilogien.... fuck hendes dumme klon!
Gravatar

#14 metabolid 15 år siden

Tror næppe Fincher VIL spørges igen...

Ridley Scott derimod, har efterhånden længe gentagne gange luftet tanken om at vende tilbage og jeg må tilstå jeg intet problem ser i dette overhovedet...
Gravatar

#15 Patriarch 15 år siden

Jeg kunne snildt leve med en alternativ history... en what if der finder sted 20 år efter Aliens. Så kunne man også smide Hicks ind i den.

Jeg mener hvis man kan lave AvP kan man sku' også lave Alien 3 v.2.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#16 myshkin 15 år siden

Jeg har det.. sådan får vi Ripley tilbage. De laver en prequel, men det er ikke en rigtig prequel.. det er en pre-sequel, for vi ser Ripley før Alien, men hun bruger en tidsmaskine til at rejse frem i tiden med og når dermed at forhindre hendes egen død i Alien 3 og denne gang er der så 2 Ripleys der skal kæmpe mod Aliens.. den holder 101%
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#17 filmz-Kadann 15 år siden

Visse-vasse, Ripleys klon bygger en maskine og hopper ind i et alternativt univers, hvor hun udsletter de to AvP-film og dræber instruktørene bag dem.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#18 metabolid 15 år siden

Tjah..den blir tricky at få til at hænge sammen kronologisk hvis altså Ripley skal være med. En prequel er nok udelukket medmindre deres botox behandlinger i HW når nye højder. Mellem et'eren og to'eren er hun i permanent stasis, hvilket også gælder mellem to'eren og tre'eren, så det kan heller ikke lade sig gøre. I tre'eren dør hun og bliver så klonet frem i fire'ren. Men så der altså også gået, var det 2-300 år?!?! Her er så en oplagt mulighed. Enten at fortsætte med den "originale" klon, eller tage hvilken som helst klon på hvilket som helst tidspunkt efter fire'ren lol. Uanset hvad blir den som sagt tricky...
Gravatar

#19 Dragon_Claw 15 år siden

Hun vender sikkert tilbage som en android sammen med Bishop, hvor de får direktør poster hos Weyland-Yutani, der nu masse producerer Xenemorph action figures til japanske skolebørn...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#20 MOVIE1000 15 år siden

nu må hun sku da tage en beslutning inden hun blir 80

hva med at lave en alien film hvor vi slap i 4eren med at de kommer på jorden som den ser ud der det kunne være fedt og hvis ikke Scott tar instruktørens plads så stemmer jeg for Speilberg hvis han har tid hehe
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: