Skuespilleren Sigourney Weavers navn er nærmest blevet synonym med Ellen Ripley – hovedpersonen fra de fire første “Alien”-film. Alligevel skammer hun sig over franchisens femte film, “Alien vs. Predator”, som hun dog ikke medvirkede i.

Se også: Neill Blomkamp viser nyt concept art fra sin kommende “Alien”-film

I et interview fra London Comic-Con forklarer Weaver, at “Alien vs. Predator” dræbte lysten for hende til at lave flere “Alien”-film:

”Jeg hørte, at Fox ville lave ‘Alien vs. Predator’, hvilket gjorde mig nedtrykt, fordi jeg var virkelig stolt af de tidligere film i serien,” siger Weaver.

Joss Whedon havde ellers skrevet et manuskript til en ny “Alien”-film, men både Ridley Scott og Sigourney Weaver sprang fra på grund af den manglende kvalitet i “Alien vs. Predator”.

Nu vender Sigourney Weaver så endelig alligevel tilbage til “Alien”-universet som Ellen Ripley i Neill Blomkamps endnu titelløse “Alien”-projekt, der får premiere i 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#21 Dolle19 7 år siden

Jo jo og hans skal instruer den, især fedt da han også var med i Predator som Hawkins, så han kender lidt til universet, og en god instruktør/forfatter i mine øjne. det blir SÅ fedt, nu da aliens får lov til at lave flere film, så skal Predator også :)

http://nerdreactor.com/wp-content/uploads/2011/01/...
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#22 Geekalot 7 år siden

når man ser hvad han har skrevet af film, er han jo ikke en dårlig skriver hehe :) tror godt han kunne gå hen og lave en rigtig god Predator film :)
Gravatar

#23 Eraz 7 år siden

Dolle19 (10) skrev:
Eraz (8) skrev:
#6

AVP var da forfærdlig. For det første var filmen rated PG13. Der var slet ikke noget uhygge over den som Predator filmen med Arnold. Et eller andet sted syntes jeg altså hellere ikke pyramide konceptet holder når man jo ved at Predators pga. deres størrelser/hurtige bevægelser jæger i Jungler/storbyer. At være i en klaustrofobisk pyramide syntes jeg ikke giver mening. Og for slet ikke at tale om kærligheds forholdet mellem den kvindelig karrakter og den unge predator. Syntes slet ikke det passer sammen i en predator film.

AVP2 prøver at rette op på det med en R rating som er mere voldelig men der halter historien også gevaldigt.

Fælles for begge film er at de mangler noget sjernestøv ala en kendt stjerne. Hvis ikke Arnold så en anden.


Der er jo kun 2 helte, arnold og glover de kunne hente tilbage, fra de tidligere film. og de vil de nok ikke hente dem, i deres alder dengang. 2004-2007

Hvem vil du have skulle spille Alexa Woods(AVP), Dallas AVP2, med det der stjernestøv?
Milla Jovovich i AVP, haha? :)


Hvorfor ikke ?. Arnold laver da stadig film og han ville da have leveret en langt bedre præstation end de B-skuespillere der er med i AVP. Og når jeg mener stjernestøv så det nok ikke lige milla jeg tænker på, Men det er jo stort set ingen kendte ansigter med i AVP/2 udover Lance Henriksson som mere er en Bi-rolle figur.

Først og fremmest vil jeg slet ikke have nogle skulle spille Alexa Woods eller Dallas. pga. det er direkte elendige manuskripter samt instruktør og skuespillere når vi taler AVP.

Hiv en dygtig instruktør med nogle Success film på bagen og en kompetent Manuskript forfatter så ville vi få en god AVP film. Og hvis du siger Paul W. Andersson er en god instruktør så får du en på hatten :) *Hooost* Mortal kombat
Gravatar

#24 st0rm 7 år siden

Sidder og ser Alien mens jeg læser denne nyhed spøjst nok. Ellen Ripley er den største forkæmper for feminisme i min bog, hun er kick ass!
AvP 1+2 og Predators er til grin, bare meningsløse actionfilm, forstår hende sagtens.

Ripley og Alice er blandt mine yndlings actionhelte, viser at kvinderne også kan :)
Gravatar

#25 Business Monkey 7 år siden

AvP var et makværk af plothuller. De leder umenneskeligt længe efter udgangen, indtil de finder dronning og beslutter sig for at dræbe den - for så på mystisk vis uden længere at lede efter den, finde den skide udgang, uden at nogle pointerer det. Filmen forventer bare at vi er så dumme at vi ikke lagde mærke til at udgangen pludseligt var der, selv om det meste af filmen handler om at finde den skide udgang.

Ja, det pissede mig af mere end alle de andre idiotiske ting der sker i den film. Raul Bova PLEASE - en italiensk soap opera skuespiller? Jeez. I det mindste tog AvP 2 sig SLET ikke seriøst, selv om den forsimplede Predatorens skrækindjagende, dog elegante tilgang til at jagte sit bytte, ved at lave det om til en dum teen slasher thriller...

Oplagt materiale til at lave en AvP film ville have været de oprindelige 2 tegneserier, der begyndte krydsningen af universerne... Jeez... De tegneserier er GULD hvad angår storytelling...
Gravatar

#26 Eraz 7 år siden

#24
#25

Hørt. Jeg kan kun være enig :)
Gravatar

#27 mvejen 7 år siden

Findes der andre alien film end 1-3 ? :)
Og nu fik jeg pludselig lyst til en gensyn med 3'eren.
Gravatar

#28 SublimeKen 7 år siden

Jeg synes virkelig 3'eren var ringe, men har ikke set Special Edition, på trods af at jeg ejer den på DVD. Kunne være jeg lige skulle få set den så.

Kunne faktisk godt lide 4'eren i sin tid, men var heller ikke så gammel, så har et eller andet specialt nostalgisk bånd til den, selvom jeg da godt kan se at den er dårlig i dag. De to første er dog stadig de bedste. I min verden eksisterer hverken AvP 1 & 2, eller Prometheus, synes virkelig de tre film er ringe.
Gravatar

#29 Business Monkey 7 år siden

Efter at have tænkt en del på den to originale AvP tegneserier fra Dark Horse siden jeg skrev om dem i foregårs, bliver jeg bare nødt til at vende tilbage og skrive, hvor meget jeg synes I burde læse dem, hvis I ikke har hørt om eller læst dem før. DE ER SUPERFEDE, og lader mange af Alien og Predator universets elementer resonere uden at være direkte referencer!

Læs dem!
Gravatar

#30 Nothinunik 7 år siden

Nu har jeg læst hele tråden og i min bog er det kun den første predator film der er rigtig god.. Come on.. de skifte Arnold ud med Glover... :P

Jeg har dog også læst Dark Horse tegneserierne og DAMN!! Hvis de bare ville lave dem som film så ville alt være godt!

Jeg er kæmpe Predator og Alien fan og selvom jeg ikke synes om alle filmene har jeg selvfølgelig set dem åndsvagt mange gange ;)

Skriv ny kommentar: