Sigourney Weaver udtaler sig om “Ghostbusters 3”


Sigourney Weaver har for tiden så travlt med at udtale sig om “Alien”-franchisen, at der ikke rigtig har været tid til at snakke om en anden kendt filmserie, hun var med i, nemlig “Ghostbusters”. Det besluttede Chicago Tribune at lave om på og spurgte hende om, hvad hun vidste om den omtalte tredje film i franchisen.

Wearver fortæller om den foreslåede efterfølger: ” Jeg hører, at det er sikkert. Jeg hører, at Bill [Murray] vil være med i den.”

Omkring sin egen medvirken fortæller hun, at hun ikke er blevet spurgt og ikke regner med at blive det. ”Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg ville være i den,” udtaler hun.

”Måske ville jeg være med i en scene. Men jeg er ikke en integreret del af selve ‘ghostbusting’-delen.”

”Nøglen til en succesfuld tredje ‘Ghostbusters’-film ville være manuskriptet og rollebesætningen,” udtaler hun omkring forlydenerne om, at det vil være de tre ældre spøgelsesjægere, der skulle optræne tre nye folk til at fortsætte med at være Ghostbusters.

”Jeg tror, at den svære ting ville være at finde folk, som er unikke ligesom Bill, Harold og Danny. Det var en ret fantastisk sammenslutning af talent – og [instruktør] Ivan Reitman. Så det er, hvad jeg ville bekymre mig om,”afslutter hun.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 LasseUk 12 år siden

Hmm... Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om en mulig treer i Ghostbuster serien. Etteren var unik, og toeren var da også meget underholdende, men jeg tror ikke rigtig jeg bryder mig om ideen om at faklen skal gives videre til nogle nye folk. Det er farligt at rippe op i gamle serier (Die Hard 4.0, Indiana Jones 4). Så hellere lave en reboot, det er indtil videre fungeret bedre.
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#2 metabolid 12 år siden

Hvis Bill er med er jeg på

Skriv ny kommentar: