HBO er i fuld gang med forberedelserne til anden sæson af deres succesfulde serie “True Detective”, der havde Matthew McConaughey (“Mud”) og Woody Harrelson (“Natural Born Killers”) i hovedrollerne. De to herre vil som bekendt ikke vende tilbage, og fans af serien venter derfor spændt på at se, hvem der skal være de nye detektiver.

Se også: Får Brad Pitt hovedrollen i anden sæson af “True Detective”?

Nu sætter Daily Star så nyt liv i rygterne om Brad Pitts mulige medvirken. Pitt har allerede gode kontakter til HBO, hvor han blandt andet skal til at producere en miniserie sammen med Tom Hanks, og det forlyder, at flere samtaler har været i gang. Her skulle det også være nævnt, at Brad Pitts eventuelle detektiv ikke vil få en partner.

Detaljerne om anden sæson er stadigvæk meget sparsomme, og skaberen Nic Pizzolatto har endnu ikke kommenteret på mulige medvirkende. Anden sæson af “True Detective” forventes dog allerede at få premiere senere i år.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Aggeri 9 år siden

Uhmm, jeg var under det indtryk at det ville blive to kvinder? Der var jo lidt virak, om hvorvidt serien var for mandsdomineret og at kvinderne i historien ikke var interessante. Ja, jeg er ikke enig, men en eller anden forstyrret klummeskribent formåede desværre, at skabe debat omkring emnet. Følgende citat kan selvfølgelig tolkes forskelligt..

"This is really early, but I'll tell you [it's about] hard women, bad men and the secret occult history of the United States transportation system," revealed Pizzolatto."

http://www.huffingtonpost.com/2014/03/10/true-dete...
Gravatar

#2 Snipp 9 år siden

Der bliver nød til at være 2 detektiver, da det skaber bare en bedre serie. Så er der lidt ping pong.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: