Der har længe været tale om en efterfølger til Ridley Scotts ikoniske sci-fi-film “Blade Runner” fra 1982 med Harrison Ford i rollen som Rick Deckard. Ridley Scott har allerede meldt ud, at han er klar på at vende tilbage, mens Ford har været mere kryptisk. Nu er han dog ifølge The Hollywood Reporter officielt blevet tilbudt en tilbagevenden.

Se også: Harrison Ford bekræfter “Blade Runner 2”-rygter

Et endeligt svar er endnu ikke givet, men producerne har valgt at offentliggøre tilbuddet, da de håber på, at de sociale medier vil tage positivt imod offentliggørelsen og på den måde være med til at overbevise Harrison Ford. Skulle Harrison Ford vælge at sige ja til rolle, vil han også blive genforenet med Hampton Fancher, som skrev manuskriptet til den originale film baseret på Philip K. Dicks novelle “Do Androids Dream of Electric Sheep?”.

Bliver det hele en realitet, kommer der dog nok til at gå noget tid, før vi får “Blade Runner 2” at se. Ridley Scott har i øjeblikket travlt med forberedelserne til “Prometheus 2” og filmen “The Martian” med Matt Damon, mens Harrison Ford er fuld i gang med J.J. Abrams’ kommende “Star Wars: Episode VII”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 ikj80 4 år siden

Jeg elsker originalen, en af de bedste sci-fi film nogensinde. Er også kæmpe fan af de 3 første Indiana Jones, så hvis dette passer så lav endelig ikke en stinker som Kingdom of The Crystal Skull.
Gravatar

#2 Kruse 4 år siden

Men hvordan vil de forklare at en replicant bliver gammel? Eller lever så længe som må være tilfældet med Deckard? Eller har Ridley Scott skiftet mening, og mener nu at Deckard er et menneske?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 The Vossen 4 år siden

Wat, what? Skal han ikke lige blive færdig med Exodus først?
Gravatar

#4 T. Nielsen 4 år siden

Dårlige ideer tiltrækker Scott i disse dage!
Baby, it's cold outside
Gravatar

#5 elwood 4 år siden

Et endeligt svar er endnu ikke givet, men producerne har valgt at offentliggøre tilbuddet, da de håber på, at de sociale medier vil tage positivt imod offentliggørelsen og på den måde være med til at overbevise Harrison Ford.

Ahh så altså gruppepres.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 TheChris 4 år siden

Blade Runner er et af de bedste eksempler på god futuristisk cyber-punk sci-fi og jeg vil ønske Scott vil droppe ideen med en efterfølger eftersom han ikke har formået og lave noget på samme niveau i årevis.
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
Gravatar

#7 bruno 4 år siden

Tja, jeg regner med, at Scott fucker dette op også, hvis ikke, så er det jo bare fedt.

Heldigvis har han jo allerede udgivet alle udgaver af "Blade Runner" på dvd og blu-ray, og de er sikkert også klar til 4K, så man kan heldigvis bare ignorere en evt. toer, hvis det viser sig at være en stinker.
Gravatar

#8 omega2oo5 4 år siden

Hmm, blandede følelser omkring dette emne ... Blade Runner er min all-time favorit film, det er et scifi mesterværk. Dertil sagt synes jeg ikke at den behøver en toer, men man kan vel bare være glad for at der ikke tales om et remake :)
Gravatar

#9 BN 4 år siden

Alletiders! Ridley Scott har fået en original idé: Tag en gammel klassiker, som har en kæmpe fanskare, og lav en efterfølger. Det kan næsten kun blive en god film og et sikkert hit.

For Ridley Scott har jo ikke afprøvet denne idé før ... eller? Vent lige ... Proooomeeee....
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)
Gravatar

#10 Space Monster 4 år siden

BN (9) skrev:
Alletiders! Ridley Scott har fået en original idé: Tag en gammel klassiker, som har en kæmpe fanskare, og lav en efterfølger. Det kan næsten kun blive en god film og et sikkert hit.

For Ridley Scott har jo ikke afprøvet denne idé før ... eller? Vent lige ... Proooomeeee....


George Lucas har ringet til ham...
“There are no heroes... In life, the monsters win.”
― George R.R. Martin

Skriv ny kommentar: